In curand logan 2

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Nu suntem rusia sa faca uzina doar pentru noi, nici in 2007 nu eram. Uzina e in UE pentru ca piata e in UE, maroc si rusia nu sunt! Si in Turcia fac altceva, nu Loganuri.
    Abia astept sa iasa loganul 2, poate creste nesimtit pretul pentru loganul 1, asa cum a fost cu Solenza la aparitia lui X90.
    adonis si F10rin, Ford europa au sediul in germania, cu angajati germani si englezi.
    Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.

Comment

• asa e. iar cu noul ford focus sunt acreditati nemtii. si la votul pt masina anului la fordul focus aparea steagul germaniei.

Comment

• Si eu sunt de parere ca Logan 2 va fii o masina de succes.Observ ca la lodgy au reparat multe "greseli" deci exista cateva plusuri semnificative:
        - sistem navigatie la 300 euro in plus....super ieftin!
        - esp....un lucru foarte bun (nu vom mai auzii lumea sa se planga ca nu au de unde alege in ceea ce priveste dotarile PENTRU O MASINA LOW COST EVIDENT)!
        - butoanele de deschidere ale geamurilor....sunt pe usa! (aviz carcotasilor care se plangeau de pozitia foarte proasta de pe bord respectiv intre scaunele din fata);
        - comenzi pe volan;
        - butoanele de la aerisire care nu mai arata ca unele de "aragaz" (asa am auzit pe la unii si pe la altii)
        - motorizare 110 cp 6 trepte , cred ca va fii un succes total daca or sa bage pe logan 2
        Sunt foarte multe lucruri de care cei de la dacia au tinut cont!
        SI CEL MAI IMPORTANT : astazi am trecut pe la o reprezentanta dacia din bucuresti si mi-a fost confirmat ca tot ceea ce am enumerat mai sus vor fii pe logan 2 + faptul ca masina va fii construita pe platforma de fluence + PRETUL NU VA DEPASII 12 MII EURO ( CEA MAI SCUMPA VARIANTA) datorita faptului ca si ei au niste standarde.
        Repet, cred ca logan 2 va fii o masina de succes (low-cost) la fel cum a fost si logan 1.
        Astept cat mai multe opinii : PH-22-BFC

Comment

• alex, de unde dracu stiu aia de la reprezentanta lucruri care inca nu le stiu multi de la uzina ?
          Si legat de pret, tu ai pus botul la maxim 12 miare ?

Comment

• daca dacia nu va pastra aceleasi atuuri care au consacrat-o nu va avea succesul precedentului . din poze aduce cu chevrolet cruze ; daca nu ma insel . sau poate mai mult cu noul renault fluence .

Comment

• din care poze?!

Comment

• Din poza aia veche in care au luat un fluence si au pus insigna dacia.
                Inca nu am vazut nici macar o schita OFICIALA de logan 2

Comment

• Dacă are interiorul lui lodgy şi un design frumos o să fie pe lista de cumpărături.
                  Cea veche nu a dezamăgit,şi un logan nou evoluat m-ar coafa perfect
                  sigpic
                  !

Comment

• Inca nu am vazut nici macar o schita OFICIALA de logan 2
                    Din moment ce nu a fost lansat modelul, nu are cum sa apare in presa decat presupuneri. Fiecare constructor isi pastreaza secretul unei variante noi pana la momentul lansarii; altfel cum ar tine treaz interesul ? Se lasa intentionat sa transpire doar ceea ce se doreste a se divulga (motorizari, echipare), pentru a creste curiozitatea.
                    Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

• Si cum se face ca cei de la audi dau macar o schita oficiala sa stie lumea la ce sa se astepte.
                      Pacat ca nu o face si Dacia.
                      Ma refer la schite nu la poze oficiale care sunt cu totul altceva

Comment

• Ar fii fost un lucru bun schitele, macar asa aveau feedback : daca va arata ca o e pava sau nu.
                        Astept cat mai multe opinii : PH-22-BFC

Comment

• Logan2 va fi o masina conform cu asteptarile; pe ce ma bazez? A trecut vremea cand Loganul se vindea en-gross; dupa 8 ani, aceasta masina poate trece prin filtrul exigentei unei mase mai mari de cumparatori. In aste vremuri banii sunt tot mai scumpi iar exigentele de a cumpara o masina vor creste, tocmai datorita acestui fapt. Sa nu mai vorbim ca acum 8 ani Loganul nu avea concurent serios; acum lucrurile nu mai stau deloc asa.
                          Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

• Si la ce concurent serios te referi pt logan???
                            Unul care sa se afle in productie ma refer pt ca m-i se pare ca singurul concurent serios pt logan 2 este chiar logan 1 ph1 sau ph2

Comment

• uite asta... de exemplu. http://www.autopassione.ro/noul-skod...-250-euro_3946
                              si multe altele

Comment

• Skoda aia exista de moment doar in india si are undesign mult prea invechit pt piata europeana ca sa nu mai pomenesc problemele pe care le are skoda cu motoarele de 1.2 tsi 105 cp si diesel 1.6 tdi 105 cp. Cred ca cei de la skoda vor mai degraba o piata de testare pt acele motorizari nereusite.
                                Si din cele multe alte exemple da-mi inca 2 daca exista in productie si sa fie pe piata europeana

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google