In curand logan 2

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• @niki:pune-ti tu DRL cu bec si ai sa vezi cati ciobani iti dau flash ca ai uitat proiectoarele aprins, mare greseala ca am scris "2" si nu "doua" ca sa zic ....

Comment

• Depinde si de ciobani acum...

Eu iti recomand sa te uiti la ultimele modele Octavia si Superb, si apoi mai vorbim.
      If it ain't broke, don't fix it!

Comment

• atata ati inceput sa fiti carcotasi... si daca face concurenta la jetta ce? jetta la pretul de logan full (13 mii) e cheala de tot. platesti doar sigla de pe capota.
        Eu am fost aparatorul Loganului de la inceput si inca sunt. Dar apar o masina care e la diferenta de 5-6 mii de euro fata de concurenta nu la 2 mii diferenta.

Jetta aia cheala la 13-14 mii o sa iti ofere frane de 14.5 ori mai bune ca un Logan full la 13.000 euro, o insonorizare de 3 ori mai buna si o tabla care va fi tratata de 1487 de ori mai bine ca a Loganului, ca la asta saracu' nu-i tratata decat cu SICTIR de catre fabrica.
        Cine vede ca diferenta doar emblema de pe capota, II SUGEREZ UN DRIVE TEST CU JETTA.

La 13 mii de euro caruta de Logan 2 vor avea un esec rasunator, indiferent cat de patrioti sunt romanii, sa nu uitam ca romanii sunt si SARACI. Da' saraci rau, nene. Iar unul care poate pune pe masa 13 mii de epuroi, sigur mai scoate 2-3 mii si dumpara 2-3 optiuni la Jetta, Octavia, Corolla.

Presimt eu ca franceJilor li s-a urcat succesul la cap si n-au invatat nimic in astia 8 ani.
        Nu mai ajunge bre o caruta cu motor fiabil. Da-o dreaqu, ca asa iti iei un sh la 5 mii de euro si gata. O masina noua si scumpisoara trebuie sa ofere mai mult.

Comment

• Deja acest Logan2 a infierbantat mintile userilor; asta inseamna ca prezinta interes, lucru pe care si-l doresc si cei de la Renault.
          Daca Logan2 se face la Mioveni, nu inseamna ca nu-l pot cumpara si restul europenilor; nu am deloc senzatia ca modelul e strict pentru romani cum nici alta marca nu e pentru ...marocani.
          Asadar asteptam stiri noi.
          Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

• Or sa se bata europenii pe o masina NOUA, deci cu posibile hibe de proiectare/fabricatie, la acelasi pret cu "carute" consacrate, nemtesti si japoneze.
            Europenii aia au evoluat de la stadiul de depunatori la CARITAS, nu mai pot fi prostiti cu 3margele in plus puse pe Logan 2. Romanii si maine ar baga acolo bani la CARITAS, daca s-ar mai deschide unul.

Logan 1 s-a cumparat in Vest deoarece aia il cumparau din 2 salarii.

Comment

• Originally posted by IancuMIC View Post
              Asa cum spuneam, interesul ziaristilor si nu numai al lor, creste pe masura ce se apropie primele semne ale intrarii in productie a noului model.
              Sunt vehiculate mai multe posibile imagini ale noului Logan; cert este faptul ca cei de la Renault vor sa-si surprinda concurenta, si sa cucereasca Europa cu noul model.
              O noua poza cu o alta varianta; parca nu-i de aruncat.
              Attached Files

Comment

• Pare un exercitiu de imagine pe Latitude.
                Ziaristii astia....
                Attached Files

Comment

• Arata ca Fluence, dar e o Dacia => ca tre' sa fie mai ieftina ca Renaultul. Cum Fluence poti sa cumperi si la 11.000 E, o varianta de echipare apropiata a noului Logan nu ar trebui sa depaseasca vreo 9.000.

Parerea mea!
                  If it ain't broke, don't fix it!

Comment

• Niki, or sa mareasca pretul la Fluence la 15 mii de euro, ca sa iasa Loganul mai ieftin, in 13 mii.

Comment

• Daca fac astia 13 000 Loganul eu nu mai cumpar Dacie in viata mea. Masina are 1 an juma si deja are puncte de rugina.

Comment

• Sa speram ca franco-romanii vor fi invatat ceva, ca regulile s-au mai schimbat pe piata auto, cumparatorii au devenit mai exigenti, mai destepti in cazul multora as spune eu,iar Logan2 va satisface exigentele unui segment cat mai mare de cumparatori; altfel nu vad cum dacia ar mai putea supravietui pe umarul Loganului.

Comment

• Mamă câte preconizări pe aici, parcă-s la otv.
                          Unu la mână jetta pleacă de la peste 16.000 cea mai ieftină. Ar avea dotări egale cu loganul. Şi nu, mulţi care au 13.000 nu mai au 3000 să ia altceva, că mulţi vin de la 10.000 şi au pus deja 3000 ca să nu ia second hand, nu? Singurii care pierd sunt cei care nu au 8-9-10.000, renault oricum nu pierde. Vor avea vânzări mai puţine dar calitate mai bună, e un lucru bun, nu rău. E rău pt cei care nu vor avea bani să îşi ia. Deşi va rămâne sandero mai ieftină.
                          În fine, săracul noul logan 2, nici nu a apărut şi deja e blamat cu veşnica discuţie "mai bine iau folsvagăn că e la ani lumină distanţă, mai bine iau second, mai bine iau tramvaiul".
                          http://www.youtube.com/watch?v=pvSt-c_YkTQ

Comment

• folksvaginul si alte chestii porcesti nu fac puncte de rugina la 1 an juma. Inteleg sa reduci costurile dar daca incerci sa ma iei de fraier mars.

Comment

• Deci rezolvati tabla\vopseaua, stergatoarele, puneti motoare mai puternice (neaparat turbina), servodirectie pe modelele stock si sa fie cat mai rezistenta la gropi si forja.
                              Bafta!

Comment

• http://daniel.petreus.ro/wp-content/uploads/2010/05/dacia-logan-2-41.jpg

e pe bune poza aceasta spion?
                                Last edited by crististreulea; 27 April 2012, 22:45.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google