In curand logan 2

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Like, PCH;
    Haideti va rog sa respectam subiectul, sa aducem stiri, poze, bineinteles computerizate(nu cred sa existe una oficiala) si sigur comentarii pe marginea acestui moment mult asteptat, macar din curiozitate, daca nu prin prisma unui eventual cumparator, al lansarii Logan2.
    Multumesc pentru intelegere.
    Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

• Acesta ar fi noul motor Energy TCe 115 (H5Ft) !

Comment

• Servus tuturor!
        Incepe sa fie "antrenant" subiectul pentru toata lumea! Ok atunci! haideti sa discutam despre LOGAN 2! Nu despre AUDI , BMW si alte marci consacrate, din alta liga! Vorbim despre "low-cost"!
        Pentru majoritatea dintre cei de pe forum, Dacia Logan este masina care le face ziua mai buna( sau mai proasta, depinde). Vorbim cu totii de ergonomie, tot felul de dotari "fanteziste" pentru gama "low cost", frane spate pe disc, sa fim comozi ca in Citroen dar sa ne simtim ca in Audi!? C'mon, unde sunt $$$$ de masinile alea??? Va aparea LODGY, o masina noua in gama DACIA, are tot felul de chestii (unele dintre ele sunt intr-adevar contra-cost) pe care toata lumea s-a aratat deschisa si dornica sa le impartaseasca. Cum s-au dat preturile, TOTI au explodat, ca e prea scumpa, ca macar de-avea nu - stiu - ce si merita banii aia, etc, etc, etc......Dupa ce ca majoritatea de aici de pe forum s-au "dat" cu DACIA 1300 a lu' tata sau a bunicului, acum vrem la 10000-14000 de euro AUDI A8!!! Mai uitati-va si la buzunar "mai baieti" inainte de a spune unele chestii! RENAULT a dominat( si inca domina) la capitolul motoare!!! Vrei consum mic? Ia-ti un Prius! Dar te doare inima ca dai 25-30 de mii de coco pe un "*****" ambalat frumos . Ia-ti un AUDI A3-4- 5-6 Quattro daca vrei putere, viteza, drumuri bune, etc! Probabil avem multi km de autostrada si nu stim?! Deocamdata mergem pe niste "drumuri" vai de steaua ( fara referire la ...stiti voi cine.....;) ) lor si incercam sa "supravietuim " dupa o vizita la service. Cam astea au postat marea majoritate dintre colegii de pe forum: " putere multa, cilindree mica(impozit mic) , piese care sa nu se defecteze niciodata!( macar o data, totusi...) , piesele sa fie super ieftine(yeah, yeah), interior de AUDI la bani de Dacia( materiale moi, sa dormi pe bord, nu alta!) si un portbagaj sa incapa toata garsoniera!Altceva am omis de aici??? Va rog sa completati !
        Pentru lumea care munceste,nu prea stie sa-si aprecieze finantele si spera sa dea banii pe asa ceva, exista SH! NU INTOTDEAUNA E TEAPA ! Pentru restul, care munceste si apreciaza cu "bun simt" finantele alocate , exista "LOW COST"! Nemtii, spaniolii,. francezii, italienii, portughezii, indienii si restul lumii au apreciat acest lucru "corect"! Nu va asteptati ca NOUA DACIA sa bata "la fund" vreun Bentley sau BMW, va fi o masina "corecta" pentru segmentul caruia se adreseaza!
        Cu respect, tuturor

...uitasem sa spun" : ala de are AUDI sau BMW, vrea servisare si preturi de DACIE! Fara gluma! Cum era vorba: " ma ...lesi!?"
        Last edited by ani[I]aL_2008; 13 May 2012, 23:14. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Nu e prima data cand spun; Loganul are un pret corect; ai cat dai, chiar daca unii vor stramba nasul.
          Logan2 se vrea a fi un altfel de Logan fata de ce eram noi invatati , cel putin asa ne dau asigurari oficialii de la Dacia; faptul ca exista o preocupare fata de cerintele pietei, ca se introduc motorizari noi, nu poate decat sa ne bucure ca franco-romanii au inteles cum trebuie sa continue experienta acumulata, pe toate planurile, in cazul proiectului, curajos spun eu, X90. Apreciez realismul de care acestia dau dovada cu fiecare declaratie, legata de proiectele viitoare, printre care se numara si Logan2.
          Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

• @ani[I]aL_2008
            e normal ca lumea sa vrea dotari, optionale si confort, mai ales la un pret marit, cum se vehiculeaza ca va avea noul logan. daca nu le ai, schimbi marca. e atat de simplu doar sa fii fan inrait dacia sa nu schimbi daca va costa la fel ca o masina mai buna. si unii chiar sunt fani dacia pe aici.

de ex:
            internal combustionizer

Comment

• In 2006 era pretul corect, acum ca produsul s-a fumat, nu prea. Si aplica o strategie de marketing beton: nu scad pretul, chiar daca produsul si-a atins limita de viata.

@zee: pai matale compari o masina anemica cu una decenta ca performante dinamice. Ia una care merge cel putin ca un logan 1.6 si vezi preturile de comparatie, sa vezi ca nu-i chiar asa. Daca e sa comparam doar "Carcasele" si nu masina per ansamblu, atunci un Laureat 1.2 16v cat e comparativ cu skoda aia 1.4 de aproape 12.000?
              Last edited by Cezar; 13 May 2012, 23:57.

Comment

• Cand o fi cazul eu o sa-mi cumpar Logan 2 cu facelift (sa repare din bubele care le-au scapat initial). Eu vreau sa am service-uri peste tot.
                Mi-a aruncat unul de pe contrasens o piatra si mi-a spart geamul la portiera stanga spate. 20 km mai departe am oprit la reprezentanta, am dat 270 de ron mi-au pus geamul si am plecat mai departe in mai putin de 2 ore.

Cu ce pana mea ma ajuta in mijlocul iernii cand sunt 0 grade afara ca am clima bizonica daca eu merg cu folie in geam deoarece trebuie sa astept 2 saptamani sa vina geamul de nu stiu unde?

As da bani in plus pentru suspensie independenta spate, pentru esp si volan incalzit. Nu as da bani pentru piele si alte kkturi de genul asta.
                Last edited by Bodanel; 14 May 2012, 08:47.

Comment

• Si de asta e bine sa ai reprezentanta din pas in pas si nu optiuni...
                  Buna judecata, ce sa zic

Comment

• Bune si optiunile dar nu prea deschid sambata la 8 dimineata.

Comment

• Am inteles ca ai fost impresionat de existenta reprezentatei Dacia la 20 km, dar una nu o exclude pe alta.
                      Cat despre piele si altele, de aceea exista mai multe marci, ca sa poata satisface fiecare target. Tu nu dai 2 lei pe piele, nici eu, dar daca am ocazia, o iau cu piele

Comment

• A fost doar o intamplare. Dar spre deosebire de altii eu mi-am luat masina sa o folosesc nu sa stau cu ea in garaj si sa ma laud ca am masina.
                        Mi-as lua altceva mai rasarit daca n-ar fi cazul sa merg 50 km pana la reprezentanta pentru o revizie ok ori sa stau intre 2 saptamani si 2 luni( sau chiar mai mult) pentru o piesa. Nu stiu cate service-uri independente pot face service la o Honda, Toyota etc. Iar reprezentantele lor sunt asa rare.

EU consider pielea un moft. Imi place si mie dar nu o vad ca un "must have" la o masina. Daca vrei ti-l faci, daca nu nu. Insa ar fi ok sa fie ca optional- banuiesc ca sunt multi care ar vrea insa nu stiu cati ar da banii pe ea sau cati ar avea sa dea banii pe ea.

Comment

• Originally posted by Cezar View Post
                          @zee: pai matale compari o masina anemica cu una decenta ca performante dinamice. Ia una care merge cel putin ca un logan 1.6 si vezi preturile de comparatie, sa vezi ca nu-i chiar asa. Daca e sa comparam doar "Carcasele" si nu masina per ansamblu, atunci un Laureat 1.2 16v cat e comparativ cu skoda aia 1.4 de aproape 12.000?
                          ai dreptate, ca skoda aia cu 1.4 e cam lesinata comparativ cu logan 1.6. tu, care ai v6 de 3litri, oricum le vezi lesinate pe amandoua si cam asa le vad si eu (de aia as fi vrut optional macar motorul de 2L). adica pentru grabiti nu-s bune nici una
                          si raman atunci celelalte, confortul interior, suspensiile, tinuta de drum care sunt superioare la skoda. pe viitor eu cam asta o sa aleg: ori loganul nou, ori skoda octavia, ori un duster. dar intre loganul nou si skoda, cam tind spre skoda (pt. simplul fapt ca are tabla mai groasa si mai bine tratata la coroziune, pt suspensia aia independenta spate + discuri, pt esp si pentru ca sunt deja la al doilea logan, iar primul a fost un 1.5 dci 65cp de care am avut cea mai mare grija posibila si tot am avut probleme cu el de mi-a scos peri albi injectia, plus rugina).
                          internal combustionizer

Comment

• Ete cucu. Am si 1.6 hdi, nu ma raportez la masina aia de 3.0, ca doar nu sunt tampit.
                            Fiecare masina are frumusetea ei, insa o masina benzinara de 80 cai, pe 1t.5 e cam anemica. Se simte lesinata tare, si asta deranjeaza oarecum. Acum depinde si ce iti place la o masina. Daca vrei mai mult confort si putine probleme cu tabla, e clara alegerea: Skoda. Daca vrei putin dinamism si costuri mici, Logan.

Comment

• Logan II - influenţe Fluence…

Pierdut timp de editare. Îl declar nul.

Logan II, din septembrie

Bucură-te de videoclipurile preferate și de muzica preferată, încarcă conținut original și arată videoclipurile tale prietenilor, membrilor familiei și lumii întregi pe YouTube.
                              Last edited by Squirrel; 22 May 2012, 14:22. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Masina din clip pare chiar un Fluence, filmarea se termina convenabil cand incepe depasirea.
                                Nu va agitati sa tot ghiciti, ca apare singura cand vor binevoi cei de la Mioveni si veti studia masina la orice colt de strada.
                                Si-apoi, tot o masina va fi, doar nu va revolutiona ceva din industria auto.
                                Last edited by mr.K; 22 May 2012, 15:11.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google