Asta oricum tine de alti producatori. Iar dupa ce va expira perioada de timp, producatorul respectiv va avea interes financiar in a produce respectivul reper, in cazul in care exista cerere pe piata.
In curand logan 2
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by sumedreacris View Poste bine daca mai fabrica doar 5 ani..inseamna ca ne obliga sa scapam de ligheane
oricum din cate stiu eu durata de viata a unei masini e cam de 10 ani ca piata sh e mai veche de 10 ani e alta poveste
Logan 3 cand e prognozat sa apara? Tot la 8 ani de la lansarea lui Logan 2 (cand o mai fi si asta)?
Comment
-
eu stiu de 8 ani minim pt a fabrica piese oem. asa cum se tot gasesc piese pt. daciile vechi, tot se vor gasi si pt loganuri. eu nu-mi fac griji din punctul asta de vedere. nu-si fac griji ca nu gasesc piese nici aia care conduc "ursulet de 20 de ani cu doar 150 mii km condus sambata de o babuta, la piata, nu bate nu troncane, recent adus" , sau golf 2, 3, etc.internal combustionizer
Comment
-
hai ca scapam si de banuiala cu logan2 ca in ritmul asta inchid fabrica. o sa ramana in maroc...
Dacia reduce productia: Cum au afectat criza si modelul Lodgy vanzarile Dusterului in vestul EuropeiDacia reduce productia: Cum au afectat criza si modelul Lodgy vanzarile Dusterului in vestul Europei
Comment
-
Ce-i drept, Dusterul este concurat acum in vest si de automobilul Dacia Lodgy, construit insa la fabrica Renault din Maroc.
Vanzarile Duster au scazut pentru ca vin tot mai des la service, de noi.
​Skoda a prezentat primele imagini cu versiunea pentru Europa a sedanului Rapid, plasat ca dimensiuni intre Fabia si Octavia. Skoda Rapid va debuta in
Daca masina asta va avea pret apropiat de al Loganului nou, cei de la Dacia au sfeclit-o.
Priviti numai cat de bine arata in poza, masina.
Comment
-
dar de asta ce mai zice loganul ?!
@mr.k
comcurent, neconcurent vanzarile duster sunt la padure si e concurenta in masura in care ofera spatiu mare (mai mare decat dusterul) si dotari mult mai tari la un pret mai mic.
sper ca nu consideri dusterul vreun off road e un logan mai inalt si mult mai scump.
dupa mine skoda o sa re rupa capul si pe buna dreptate... daca mai apare si rusoaica cu 1,6 turbo la 10.000 eu...
Comment
-
NDL, rusoaica ofera asa:
In cei 10.000 de euro primesti tot felul de dotari: aer conditionat, sistem sunet CD/MP3, are conditionat si oglinzi incalzite. La banii si dotarile astea, Dacia o sa aiba sigur probleme mari.
Ce nu gasesti si pe Logan dintre marile dotari ale rusoaicei?
Cand o sa-mi cumpar eu masina fabricata in Rusia, atunci se va termina tot petrolul din lume.
Astia nu fac niciun frigider ca lumea si tu vrei sa cumperi masina de la ei.
Duster ne e doar un Logan mai inalt si mai scump, e altceva.
Doar ca uite, scad vanzarile. Ca la orice masina noua, mai sunt multe de pus la punct. Sa nu dispara de tot inainte de a le pune la punct.
Comment
-
Am vazut aseara stirea cu skoda pe tvr 2 la ora de bussines.Am inteles ca cei de la renault renunta la logan 2 si vor face solenza o masina care s-a intiparit in mintea romanilor ca fiind o masina fiabila pretul fiind in jur de 13000 euro"light up the darkness" Bob Marley
Comment
-
Renunta la un proiect care avea ca finalizare termen peste cateva luni?
Pai si de unde recupereaza costurile?
Solenza la 13.000 cand exista alte variante chiar in curtea Renault la banii aia? (SI NU MA REFER LA HIDOSENIA DE CLIO).
Deci Skoda Rapid baga spaima in concurenta. Daca e si in jurul a 10-12 mii de euro, va fi un succes.
Comment
Comment