In curand logan 2

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Sunt unele zvonuri, din interiorul Renault, care spun ca noul Logan va primi alt nume, tocmai pentru a da un suflu nou vanzarilor, numele de Logan fiind invechit, iar piata saturata de acest model.
    Originally posted by B997NDL View Post
    sunt foarte curios de logan 2. dar se pare ca va fi un fluence care nu e vreo miss. lasa motorizarile si dotarile ca vbeam strict de exterior.
    Inconsecvent ca intotdeauna; pana la urma nu prea inteleg sensul postarilor tale care sunt pline de contradictii.
    Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

• Originally posted by IancuMIC View Post
      Daca ai fi urmarit posturile din acest topic, ai fi vazut ca s-a postat ceva in sensul asta.
      Aia e fix ZERO. Ca mai tot ce s-a vorbit pe aici ca informatii concrete.
      Pentru iubitorii marcii Dacia,dar nu numai,Renault a pregatit pentru 2012 lansarea modelului LOGAN 2 care va fi prezentat la Salonul Mondial al Automobiluiui de la Paris, care va debuta pe 29 iulie 2012.
      Masina va fi gata de vanzare abia la sfarsitul anului 2012.
      In 38 de zile o sa avem curiozitatea satisfacuta (desi nu cred o iota).
      Oricum, frantuzii sunt obisnuiti sa piarda prin blitzkrieg si tare mi-i ca asta va pati urmatorul Logan in fata Skodei detinuta de firmele hitleriste.
      Last edited by mr.K; 22 June 2012, 09:15.

Comment

• Nu are cum sa fie pe 29 iulie.
        Salon Mondial de l'Automobile 2012 se tine între 29 septembrie si 14 octombrie 2012.

Comment

• Asa-i cand te iei dupa presa, cum fac unii.

Comment

• @squirrel
            Corect; postarea era mai veche si era ca data 29. iulie; sa speram ca vom vedea atunci si noul model de la Dacia, in ciuda previziunilor sceptice ale unora; daca nu va fi, abia atunci vom putea vorbi despre oarecari probleme in cadrul Renault.

Originally posted by IancuMIC View Post
            In toamna la Salonul Auto de la Paris, cu totii vom avea ocazia sa vedem pe langa noul Logan, despre care se spune ca ar putea primi un alt nume, pentru a da un nou suflu vanzarilor; e posibil ca franco-romanii de la Renault sa-si fi dat seama ca piata e arhisaturata de numele vechiului sedan.
            Last edited by IancuMIC; 22 June 2012, 10:22.

Comment

• Pana atunci se mai fac 20 de pagini de presupuneri.

Comment

• Va stresati prea mult...
                If it ain't broke, don't fix it!

Comment

• Ba deloc.
                  Batem apa in piua sa vedem poate iese iaurt.

Comment

• @Niki
                    Nu e nici un stres; simple discutii pe marginea unui viitor model de la Dacia; eu asta vad.

Comment

• Pe marginea unui ipotetic model Dacia.

Comment

• Originally posted by IancuMIC View Post
                        Sunt unele zvonuri, din interiorul Renault, care spun ca noul Logan va primi alt nume, tocmai pentru a da un suflu nou vanzarilor, numele de Logan fiind invechit, iar piata saturata de acest model.

Inconsecvent ca intotdeauna; pana la urma nu prea inteleg sensul postarilor tale care sunt pline de contradictii.
                        nu inteleg ce contradictii vezi.. ala e un post mai vechi cand inca ma mai gandeam ca poate, poate.. dar acum m-am lamurit dupa ce au aparut stiri cu dacia city, dupa ce au inchis iar fabrica pt 3 zile si dupa ce au scazut destul de tare, vanzarile de duster.
                        au realizat si ei ca o masina mai scumpa nu-si are rostul ca nu s-ar vinde. s-ar intalni cu masini adevarate pe acelasi segment de preturi.

are dreptate mr.k cu hitleristii o sa vede'i.. cine ar putea sa vrea sa ajute loganul ? romanii.. care sunt primii care fug de lucrurile romanesti, si uneori pe buna dreptarte

Comment

• Nu-s lucruri romanesti, dar sunt produse in Romania.
                          Am fost sustinator al Loganu-ului inca de la inceput, dar in limitele de pret de pana acum. In primii ani n-a avut rival.
                          Acum are, ca multi au dat jos la preturile modelelor mai vechi. Un Astra H 1.6 il cumperi cu 11.000 euro la oferta. Pai cum sa mai cumperi Prestige la 10.500? Doar din patriotism?

Nu pot sa spun ca eu as plati pe Logan 2 13 mii de euro, cand pana si la Renault gasesti masini apropiate de pretul ala.

In privinta Lodgy, as prefera sa vanda la fel de multe ca Velsatis , ca nu ma intereseaza economia marocana.
                          Last edited by mr.K; 22 June 2012, 11:46.

Comment

• Originally posted by Niki View Post
                            Va stresati prea mult...
                            ... mai sunt 3 luni şi o săptămână până în 29 Septembrie !

Ne vom convinge atunci ce şi cum !

Comment

• Exact, asta zic si eu. In plus, ori ne joaca pe toti in picioare NDL si K, ori ii izgonim din oras si aruncam cu pietre in ei.
                              If it ain't broke, don't fix it!

Comment

• adica voi asteptati septembrie ca sa iasa loganul2 ?! n-o sa vedeti... poate iarna lui 2013 cel mai devreme. desi eu cred ca au renuntat la proiect. daca scoate si peugeot-ul un sedan lowcost, renault-ul o s-o ia invers ?!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google