In curand logan 2

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Loganul a fost gandit si va ramane o masina low cost; poate unele modele din varful de gama de la Logan 2 sa tinteasca si spre un segment mai pretentios, din punct de vedere al dotarilor.
    Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

• Daca va avea un exterios frumos, pentru ca interiorul va fii cu siguranta super, o voi cumpara fara ezitare, motorizarea de 110 cp diesel, in 6 viteze.Diesel deoarece injectoarele alea de kkt delphi (sau cum se numesc) au fost inlocuite cu siemens.Oricat veti compara voi loganul cu skoda opel, vw, inseamna ca loganul este o forta, POATE, mai mica in comparatie cu cele mai sus mentionate DAR ESTE;Si asta pentru simplu fapt ca este comparat cu marcile respective.Tuturor care spun ca loganul este inferior acelor masini : va doresc sa va luati opelurile , skodele, BMW'urile (s.a.s.m.d.p.) pe care le venerati atat de mult.............................................. .................................................. .................................................. ..........asta daca aveti bani pentru ele!Succes!
      Astept cat mai multe opinii : PH-22-BFC

Comment

• Pai ne luam dar BMW-uri din alea din secolul 20 raportat la nivelul nostru de trai tot din sec 20
        "light up the darkness" Bob Marley

Comment

• Originally posted by B997NDL View Post
          intai asteptam sa vedem pretul loganului2. am mai spus de n ori: astra sau focus chele au dotari de logan laureate sau peste..
          si e de scazut doar 2400 eu. de unde ai scos 2800 ?!
          Logfanul Laureat parca are aer. Un VW beetle n-are Ac si e 20 000.
          Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.

Comment

• Nu exista masina la 20.000E fara A/C, posibil sa existe fara climatronic dar fara A/C No Way...

Comment

• Ai dreptate, Beetle tdi in echiparea de baza e 17830 cu TVA inclus si nu are aer. In schimb, uite Caddy la 20500 cu TVA inclus si Ac optional.
              Uite in poze
              caddy.jpg
              cady2.JPG
              Eu zic ca un dokker la 12-14000 e mai bine dotat si face acelasi lucru ca VWul.

Comment

• ac cu reglaj electronic e optional.nu cumva are ac manual serie?
                Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

• Are aer conditional manual. Ala climatronic e optional. Verificati dotarile de serie ca e de kkt configuratorul ala.

Comment

• da colegu, in poza a doua scrie dotari de serie si nimic de aer, cred ca e livrta vidata, fara aer nemtesc in ea.

Comment

• My bad. Ce de kkt. Stiu ca aveau toate variantele cand am cochetat eu cu Polo.

Comment

• Originally posted by cos_min_i View Post
                        .... acum incepeti comentariile sepre el ... la toamna va iesi la noi ... atat va pot spune
                        Numai ca nu se va produce la noi ci in maroc

Comment

• Se pare că ce a apărut în poze este de fapt, noul Sandero Stepway !

S-a "trezit" şi Promotor-ul !

http://www.************/masini-noi/n...-logan-9779902

http://www.************/masini-noi/n...-logan-9779902
                          Last edited by Ampt; 25 June 2012, 22:42. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• salut,
                            ma gandesc ca fiind din aceeasi familie asa ar putea arata noul LOgan

si Loganul a fost imprumutat la Nisan sub alt nume .. deci .. ramane de vazut

Comment

• posibil sa fie adevarat ce spui tu bogdane, avand in vedere ca si Duster a fost imprumutat de la Aro

Comment

• nu minte, pe acolo Logan se numas Nissan Aprio, iar papucul np200 . ceea ce este in poza este doar varianta sedan a Micrei..

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google