aberezi. pana prin 2008 TOATE au avut bara stabilizatoare. de prin 2008 au inceput s-o scoata.
In curand logan 2
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Se simte in curbe. Sta mai bine pe traiectorie. Eu nu am stiu asta pana pe la sfarsitul lui 2010. Probabil multi nici nu stiau de existenta ei si de asta a trecut neobservata lipsa lor. Si acum 90% din posesori daca ii intrebi nici nu stiu ce e aia.
Mie mi s-a spus la revizia din noiembrie 2010, ca nu am. Dupa ce am aflat pe forum ce e aia.
Nu conteaza, nu am simtit lipsa deoarece cu 1,4 mpi am mers ca un mosneag.
Comment
-
Probabil ca daca ar avea suspensii independente pe spate,ajuta mai mult bara stabilizatoare,dar probabil ca au descoperit ca mai rau face, pe fata la elan test e rigid si spatele se indoaie si se ridica de pe o roata,si acum fara bara e flexibila toata masina. :P .....Nush ce sa spun. Si acum se va ridica roata din fata ,si nu aia din spate.... Eu nu cred ca au luat.o doar asa sa ne omoare.... :P
Comment
-
ph1, ph2 or fi fost cum or fi fost sau inca mai sunt. Tineti-va bine pentru cand apare Logan2 sau cum s-o fi numind. O sa aiba pana 6 suruburi la ceasuri, iar suruburile suplimentare vor fi optionale si vor costa 1000 de euro.
Logan ph1 care face 7 ani in curand, nu troncane/zdrangane prea tare.
Comment
-
Bara stabilizatoare exista la unele modele de ph2, dar nimeni nu a inteles ratiunea de ce la unele exista si la altele nu. La fel si discurile de frina ventilate, la unele sint la altele nu. Depinde de grad de echipare ? Depinde de motorizare ? Nimeni nu a inteles ...
La mine la 1.6 16v luata acum 3 luni are ambele, si bara si discurile ventilate, 1.4 8v de anul trecut al unui prieten nu are bara stabilizatoare si discuri de frina pline.
Comment
-
Originally posted by mr.Kbara stabilizatoare era pe toate modelele pana cum 4 ani.
Sent from my HTC Wildfire using Forum Runner
Comment
-
Originally posted by zzsako View PostDin pacate ph2 nu are bara stabilizatoare. Cei care stau pe locurile din spate se plang in curbe...
Pe modelele de varf au avut tot timpul discuri ventilate pe fata si bara stabilizatoare. Mai ales la motorizarile diesel si cel de 1,6 16v.
Aia e bara stabilizatoare. Daca virati dreapta maxim si va uitati la roata stanga trebuie sa vedeti asa ceva. Daca nu vedeti...inseamna ca nu aveti.Last edited by Sir Andrew; 3 July 2012, 17:12.
Comment
-
Originally posted by alfabit View PostBara stabilizatoare exista la unele modele de ph2, dar nimeni nu a inteles ratiunea de ce la unele exista si la altele nu. La fel si discurile de frina ventilate, la unele sint la altele nu. Depinde de grad de echipare ? Depinde de motorizare ? Nimeni nu a inteles ...
La mine la 1.6 16v luata acum 3 luni are ambele, si bara si discurile ventilate, 1.4 8v de anul trecut al unui prieten nu are bara stabilizatoare si discuri de frina pline.Originally posted by mr.K View PostDiscurile de frana ventilate erau pe 1.6 16V, bara stabilizatoare era pe toate modelele pana cum 4 ani.Originally posted by Razvy View PostOmul are masina de 3 luni şi spune că are bară stabilizatoare, şi tu spui că nu are wtf, ştii mai bine ca cei de la dacia sau ca proprietarul?
Acum se pare ca 1.6 16V are acea bara stabilizatoare.
Unde papadia mea l-am contrazis ca NU ARE BARA STABILIZATOARE? Am zis doar ca bara stabilizatoare era pe toate carutele pana in 2008, INDIFERENT DE MOTORIZARE.
Traduc?
By the way, WTF sa-i zici persoanei care apare pe certificatul tau de inmatriculare.Last edited by mr.K; 4 July 2012, 10:22.
Comment
-
din pozele spion, botul masinii aduce cu asta:
Bucură-te de videoclipurile preferate și de muzica preferată, încarcă conținut original și arată videoclipurile tale prietenilor, membrilor familiei și lumii întregi pe YouTube.
parca zicea cineva pe aici ca are toate sansele sa fie aprox la fel, ca lada e construita tot de renault la rusi, pe aceeasi platforma care o va folosi viitorul "logan".internal combustionizer
Comment
Comment