In curand logan 2

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Foarte reusit interiorul Ladei, cat am putut vedea. Geamuri electrice pe usi. Partea din spate arata ingrozitor iar cea frontala e ok. Nu cel mai reusit design, insa nici urata nu-i.

Comment

• Puteau fura de la Ford, asa cum au facut la noul Clio.
      Sau puteau angaja o casa de design italiana. Daca tot va fi modesta tehnologic, macar frumoasa sa fie masina.
      Attached Files

Comment

• nu are treaba cu ford, chiar daca seamana. este doar noua linie de design renault. se observa bara fata de lodgy (pe dedesubt)

Comment

• din pozele spion parca am recunoscut farurile de pe renault clio 2013
          Astept cat mai multe opinii : PH-22-BFC

Comment

• Originally posted by mr.K View Post
            Puteau fura de la Ford, asa cum au facut la noul Clio.
            Si ce au furat de la Fordul ala? Culoarea?

Comment

• Arata chiar mai bine ca Fordul ala. Deja botul ala alungit tipic Ford a devenit plictisitor rau. Sa mai schimbe si ei lookul ca deja e rasuflat de vreo 10 ani incoace.

Comment

• Comment

• Originally posted by f10rin View Post
                  Si ce au furat de la Fordul ala? Culoarea?
                  Te uiti la proportii, linii... in fine, culoarea, daca atat ai reusit sa vezi.

Din pozele alea pare o masina mai butucanoasa decat Logan 1, chiar daca am crezut ca nu se poate mai rau.

Comment

• Eu cred ca va arata foarte bine cand o sa o vedem pe viu.
                    Va fi peste Loganel la orice capitol.

Comment

• Probabil ca va avea botul asemanator Lodgy, asta pare noua linie de design. Cui ii place Lodgy, ii va placea si Logan 2.

Comment

• Originally posted by Sir Andrew View Post
                        Eu cred ca va arata foarte bine cand o sa o vedem pe viu.
                        Va fi peste Loganel la orice capitol.
                        oare? eu cred ca o sa fie putin redesenat cu dotarile de la lodgy
                        sigpicMy black ride....http://www.loganclub.ro/forum/my_83_...5.html?t=42435

Comment

• Arata chiar bine in pozele astea. Sper sa o prezinte mai repede sa terminam cu speculatiile.

Comment

• Speram sa o si vanda, sa nu ajunga precum grupul PSA, care da afara 10 mii de salariati din cei 100 de mii pe care-i are in toata lumea. Cauza: scaderea vanzarilor.
                            Si cum sa nu scada, daca vand troace mici la preturi mari si troace mari la preturi exorbitante?
                            Daca nu vor fi vanzari pe masura, ghiciti la ce salariati va renunta Renault prima oara? Nu la marocani, stati linistiti. Nici la cei frantuzi. Nici la rusi.

Comment

• Ce se intampla cu brandul Dacia daca ar pleca renault din Romania?
                              "light up the darkness" Bob Marley

Comment

• Vor vinde brandul. Probabil il va prelua statul si va veni o alta firma. Toyota a fost in discutii in anii '90 dar n-au dat spaga necesara cred.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google