In curand logan 2

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Logan Laureate Galben Sport 1.4, 7380 Euro in 2005. Masina comandata in august, fabricata pe 18 octombrie 2005 si livrata pe 21 octombrie 2005.
    4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• Originally posted by mitosu View Post
      e si normal ca la inceput sa sara calul la preturi,apoi cu timpul vor mai scade,exact asa s-a intamplat si la inceputurile loganului.
      un unchi de al meu a cumparat in aprilie 2005 un logan 1,4 ,fara aer,fara geamuri electrice,fara proiectoare ceata ,fara cas sau mp3 la banalul pret de 8500 euro,ieftin nu?
      de era ceva nou si romanesc,dar macar acum stim cu ce se mananca,asa ca frantuzu sa bage ceva dotari standard la preturi accesibile.
      Originally posted by Niki View Post
      Preferance 1.6 MPI + vopsea metalizata, septembrie 2004, ~7300 E.
      De la 1.4 la 1.6 era cale lunga la bani, atunci. Daca mai scad 255 de euro (vopseaua metalizata) din 7300, ajungem la 7045 euro fara vopsea metalizata. Un 1.4 Preference fara vopsea metalizata era 6500 de euro, nicidecum 8.500.

Comment

• 1.4 preference alb am luat eu in 2007 si avea pret de lista 7100 euro. 1.6 cu aceleasi dotari parca era cu 300 de euro mai mult.

Comment

• In 2007 era mai scump Loganul fata de 2005. Era Euro4 fata de Euro 3 in 2005, iti dai seama ce tehnologie pe capu' tau, te-au facut de cateva sute de euro pentru 0,0000005 grame de CO2 in minus.

Comment

• Hahahaha....adevarat.

Comment

• Si cand au scos Euro 5 au mai pus ceva la pret, si i-au rupt in doua pe dieselari cu DPF ala

Comment

• De unde rezulta ce am spus, ca pretul LOganului a crescut in permanenta, doar pentru ca pe CI scrie euro5 in loc deeuro 4 sau euro 3.
                Mare gaselnita chestia asta cu emisiile poluante, vad dieseluri cu euro 5 cum umplu strada de fum cand o calca soferul, dar hey, cica polueaza mai putin . Ar trebui s anu vad fumul ala.
                Las' ca polueaza americanii si pentru noi, dar noi platim pentru o economie de CO2.

By the way, cand apare euro 6? Cred ca mai pun aia 1000 de euro la pretul Loganului euro 6 fata de ala euro5.

Comment

• Bun, acum avem istoricul preţurilor la Logan. Este cineva atât de muncitor să facă o prognoză pentru Dacia ce-va-să-vină?

Comment

• Nu, ca e top secret.
                    Cred ca romanii vor astepta sa se invecheasca alea pe care le vor cumpara nemtii, ca sa le cumpere SH, asa cum faca cum cu VW, Opel, Audi.

Comment

• Originally posted by mr.K View Post
                      ...vad dieseluri cu euro 5 cum umplu strada de fum cand o calca soferul, dar hey, cica polueaza mai putin . Ar trebui s anu vad fumul ala. ...
                      Cei cu euro 5 care scot fumul ala pe care-l vedem i-a costat decit 200-250 euro un DPF off...
                      Scuze pentru off topic...

Comment

• Uzina Dacia din Mioveni pierde trei modele din sase pana la sfarsitul lui 2012. Ramane cu Duster, Sandero si Logan

Comment

• Adica nu ramane si fara LOGAN?
                          Ca ne omoara cu aparitia noii masini care nu se va numi Logan. Poa' sa-i spuna tot NOVA, va avea succes pe pietele Americii de Sud (NO VA= nu merge, in spaniola ).

PS: hotnews e site basist, asa ca nu-s credibili. Orice spun, nu se adevereste.

Comment

• Conform Autobild, asta ar fi noua masina:

Comment

• Oribil! Sper sa nu fie asa...

Comment

• Vai si amar de arata asa !

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google