In curand logan 2

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• E 100% sigur ca o fi dacia,are interiorul ca la lodgy si sigla se vede peste camuflaj.

Last edited by fanrenault; 18 July 2012, 16:05. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• cel din ultima imagine este cumva hatchbak sau ma insel ?

Comment

• Nu,e logan sedan,dar asa e camuflajul,masina e mai lunga. Mai aerodinamica.

Comment

• Misto faceliftul. Acum chiar ca arata a frigider cu roti.

Comment

• ma apucau toate pandaliile pentru a introduce caruciorul ,apoi odata cu trecerea timpului bicicleta copilului in portbagajul actualulului logan sedan, asa ceva nu imi mai trebuie, din pacate mcv-ul nu arata ca un break veritabil ci mai degraba ca o masina de carat cartofi
            daca nu apare cel putin un hatchbak atunci ma vad nevoit sa ma reorientez catre o alta marca pentru ca la acest capitol ,oltcitul vechi de 30 ani pe care inca il mai am ,s-a dovedit a fi mult mai practic

Comment

• ce zici de lodgy?

Comment

• Îmi place ieşirea eşapamentului…are origini aeronautice:

Aş lua Dokker dacă tot sunt multe de cărat şi se doreşte şi gardă la sol…Lodgy este pentru cei cu drumuri line…

Comment

• @Squirrel,era int este deaia arata asa cu teava de pusca,asa era si lodgy in teste,si acum nu mai are toba de pusca.

Comment

• @Squirrel: E posibil ca teava aia sa fie pusa pentru ca are husa aia pe el si sa nu intre gaze.
                    Cel mai lent 1,6 8v

Comment

• Aia e; ala nu e esapament pentru o masina...
                      Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

• Priviti cum sterg stergatoarele la Logan 2, in sfarsit am intrat in rand cu lumea!!! Adio acelui triunghi blestemat )

Uploaded with ImageShack.us

Comment

• In mers!

Bucură-te de videoclipurile preferate și de muzica preferată, încarcă conținut original și arată videoclipurile tale prietenilor, membrilor familiei și lumii întregi pe YouTube.

Comment

• poate asta e Logan 2....
                            Attached Files

Comment

• urata cu spume
                              sigpicMy black ride....http://www.loganclub.ro/forum/my_83_...5.html?t=42435

Comment

• Logan 2 cu jante sinaia.... slab efort.
                                Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google