dupa cate vad, cei de la Renault nu au de gand nici de aceasta data sa faca un break veritabil, gen Megane Tourer sau macar Clio Estate
In curand logan 2
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Singurul lucru care e clar ca va fi schimbat e interiorul... la exterioe seamana cu un Megan 2 sedan strans putin in presa (bombat la mijloc)... la motorizari vom vedea daca baga motorul tce de pe Lodgy (1.5 dci de 110cp nu creed ca il baga... nici nu mai zic de cel nou de 1.6dci...)... la noi in tara nu vor baga cutii automate in veci si`n pururi, deci vor fi cele in 5, respectiv 6 trepte de pe Lodgy... franele spate tot pe tamburi (logic)...
Deci, Logan 2 va fi un facelift in tot sensul cuvantului, nu doar mici modificari estetice cum a fost cazul lui PH2...sigpic
Show your car off in public, ride her hard in private...
http://www.loganclub.ro/forum/nt_89_...1.html?t=38851
Comment
-
tot o pocnitoare scumpa.pai 14 -15 mii euro in varainta full ,pe ce?pe nimic.nici macar optionale de doamne ajuta nu osa aibe.motoarele mai treaca mearga.poate le fac pentru rusi,asiatici ,indieni etc ca in europa nu vad sa mai cumpere nimeni cacaturile lor.am vazut de curand un duster full cu bare cu plastice,scuturi ,alea alea etc aproape 19 mii euro.pe ce frate 19 mii?la banii astia prefer oricand un sh.in 19 mii gasesti masini bune si nu neaparat nemtesti.e un pic rotunjit pe afara ,puntea spate am vazut ca e cea veche,bordul cred ca e de pe lodgy,frane pe tamburi aceasi marie dar cu alta fusta.Welcome to the Club, We Have Jackets !
Comment
-
Originally posted by alex.dinca91 View PostVa plangeti ca dacia e in epoca bronzului : dar rromania (cu r mic) unde e?Eu cred ca la mentalitatea romanilor suntem inca in epoca de piatra, abia descoperim "focul".Deci de ce aveti pretentii de la o masina romaneasca sa fie din "viitorul indepartat"?nu ne mai comparati cu nemtii pentru ca nu exista termene de comparatie!
Nu-mi vinde mie Dacia o masina pe 2 varfuri de sageata de bronz si un arc cu coarda din mat de oaie, ci culmea, imi cer euroi. Destul de multi! Suficienti aproape pentru o masina mult mai buna.
Comment
-
Iar FRIPTURA vs. CIORBA...care e mai bune???
Iar incep nesfarsitele comparatii NOU vs. SH.... preferintele si parerile personale nu au absolut nici o relevanta in aceasta comparatie pt ca pur si simplu nu asa se compara masinile.
Cred ca cea ai inteligenta miscare pe care ar putea sa o faca Dacia, sau Renault, ar fi sa produca noul Logan....deja SH !!! sa fabrice masini second -hand!!
Bine asa? Ar rupe gura targului! Ar fi tot ce isi doresc clientii de pe meleagurile noastre.
Nu stiu daca ar trebui sa ne facem noi griji referitor la vanzarile noilor masini dacia: din 2004 si pana in ziua de azi nici un alt producator nu a reusit sa se apropie la capitolul PRET! La acelasi PRET Dacia a oferit mereu ceva un pic mai mare, mai dotat, mai masina.
Referitor la design: multe masini ale diversilor producatori...cam seamana intre ele, elemente de caroserie preluate de la una la alta, linii, forme....diverse. Cand vreodata a fost confundat Loganu'? are el asa niste forme de nu prea seamana...daca e urat sau frumos...daca il urasti sau il iubesti...e discutabil dar ca e INCONFUNDABIL nu se discuta.
Va mai aduceti aminte ce alta masina a fost inconfundabila? originala broasca de la Wolkswagen. iar timpul si-a spus cuvantul.
Comment
-
Ba nu ne mai luam nimic, sa mearga Stoe cu toate toate carutele produse la Mioveni.
O caruta fie noua, fie veche, tot caruta ramane, asa ca de ce am achizitiona una noua?
La 14.500 euro cineva si-a luat Golf 5 1.4 NOU in 2006, de la reprezentanta. Atunci masinile erau mai scumpe ca acum. La 14.000 euros, gasesti alternative bune, acum, cand vanzarile sunt in galeata.Last edited by mr.K; 9 September 2012, 17:33.
Comment
-
Originally posted by nightboy View Postvad ca tot va plangeti de preturi, la 14.000 abia daca va luati o fabia mai de doamne ajuta, un i20 ...
Comment
-
hai fara sh vs nou sau viceversa.se pune potera pe noi.deci la banii pe care ii cere nenea Stroe pe un lighean luat la pila ar trebui sa ni se dea mai multa masina.eu in curand o sa trebuiasca sa scap de ligheanul care il am acum.pai mai i-au eu dacie?nuWelcome to the Club, We Have Jackets !
Comment
-
Originally posted by Ampt View Post
Elantra 1.6 MPi Elantra 16.682 13.830 11.180
Pe mine nu ma intereseaza rematu si oferta lor, ma intereseaza pret standard care e ~17.000.
Comment
-
Originally posted by mariusnicolae View PostPai sa privim partea buna: decat leguma ca urmare a unui accident intr-o masina de 5 stele(si ma refer la accident serios, peste 100 kmh unde nu te mai scapa nici dracu', nu glumele alea la 50-60 la ora) mai bine in lumea dreptilor cu loganul
Comment
Comment