spatele ala... parca-i o copie nereusita de pe la alte masini reusite.
In curand logan 2
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Parca, dar mergi prea departe cu comparatia.
E lifting la Almera.Attached Files
Comment
-
cam acelasi lucru ca nissan sunny, doar ca pe sunny si almera arata... mai bine. ceva nu se incadreaza cum trebuie la renault scala. parca-i pus acolo... sa fie.
si botul arata mai bine la sunny/almera.
renault scala parca-i o masina carpita din 2 masini de clase diferite. bot asemanator cu nissan micra, scurt si inalt, spate mult prea mare cu un design care n-are nici o legatura cu restul masinii. sper sa nu fie asa noua dacia.internal combustionizer
Comment
-
Da, dar la 6500 e fara aerul din ea, ala e optional, cel putin vreo 2000
Acum, pe bune, pentru mine cel putin conteaza in primul rand partea tehnica, nu designul.
Daca are motorasul ala de 1,2 TCE, acelasi tren de rulare robust, ceva dotari mai de doamne-ajuta(ESP, climatizare automata, mai un scaun incalzit, cateva airbaguri pe acolo) la un pret de 10-11.000 de euro, e ok.
Ce ma intereseaza designul, ca doar merg in masina, nu cu fundul pe plafon?
Comment
-
Razvy nu e treaba mea ca nu antelegi , tu antelegi foarte greu si uiti repede ,mai am asemenea persoane pe la munca ,an comparatie cu alti colegi de aici care anteleg ca skoda e super fata de logan, colegii au mai multa minte fata de tine si prinde repede.
nu stau acum sa desenez ca sa pricepi tu ,asta asa sa nu te superi ,nu zic cu dusmanie sau ura cu toate ca nu esti tu an masura sa ma critici pe mine .
da si fara ac ,macar e o scula de masina ,hai acum sa recunoastem fata de golan,eu am logan fara ac ,am trecut vara foarte usor sincer spun.
fara S-classul nu stiu care ,doar skoda si logan atat ca si comparatie ,pentru ca astea sant asemanatoare ca pret,difera putin pe variantele chiala.
Comment
-
parerea ta ca stau eu sa scriu asa ,ai impresia ca dorm pe forumul asta ,mai am si altceva de facut
nu stiu ce dotari are ,nu ma m interesat am vazut reclama la skoda ca , pleaca de la 6500 de euro acum poate sa aiba si 50 de magari daca nu 75 asta e .,comparatie cu golanul meu fara ac din 2007 si o pisca rugina ,asa ceva nu ai sa vezi la skoda ,doar atat sa nu mai dau din casa siii. asta e golanul nostru.
Comment
Comment