In curand logan 2

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• spatele ala... parca-i o copie nereusita de pe la alte masini reusite.
    Attached Files
    internal combustionizer

Comment

• Parca, dar mergi prea departe cu comparatia.
      E lifting la Almera.
      Attached Files

Comment

• cam acelasi lucru ca nissan sunny, doar ca pe sunny si almera arata... mai bine. ceva nu se incadreaza cum trebuie la renault scala. parca-i pus acolo... sa fie.

si botul arata mai bine la sunny/almera.

renault scala parca-i o masina carpita din 2 masini de clase diferite. bot asemanator cu nissan micra, scurt si inalt, spate mult prea mare cu un design care n-are nici o legatura cu restul masinii. sper sa nu fie asa noua dacia.
        Attached Files
        internal combustionizer

Comment

• Poate scot astia pana la urma o troaca, de pozele astea cu Scala vor parea super.

Comment

• poate o skoda parca fabia aia mica pleaca de la 6500 de euro si e mai buna ca loganul ,asta garantat calitate

Comment

• zeegermans nu vad nici cea mai mica asemanare intre spatele celor doua masini.
              electrica2000, am citit de nspe ori postul tau dar n-am inteles nimic.
              Si sunt sigur ca nici altii.

Comment

• Am inteles eu, ca-s licentiat.

Cica Skoda Fabia, pleaca de la 6500 Euro si fata de Logan, este de calitate superioara. Asa a zis colegu'...
                If it ain't broke, don't fix it!

Comment

• Da, dar la 6500 e fara aerul din ea, ala e optional, cel putin vreo 2000
                  Acum, pe bune, pentru mine cel putin conteaza in primul rand partea tehnica, nu designul.
                  Daca are motorasul ala de 1,2 TCE, acelasi tren de rulare robust, ceva dotari mai de doamne-ajuta(ESP, climatizare automata, mai un scaun incalzit, cateva airbaguri pe acolo) la un pret de 10-11.000 de euro, e ok.
                  Ce ma intereseaza designul, ca doar merg in masina, nu cu fundul pe plafon?

Comment

• Originally posted by zeegermans View Post
                    spatele ala... parca-i o copie nereusita de pe la alte masini reusite.
                    Nu ai deloc imaginatie.
                    Pune o poza cu S-classul actual pe langa el si o sa vezi atunci asemanare

Comment

• Razvy nu e treaba mea ca nu antelegi , tu antelegi foarte greu si uiti repede ,mai am asemenea persoane pe la munca ,an comparatie cu alti colegi de aici care anteleg ca skoda e super fata de logan, colegii au mai multa minte fata de tine si prinde repede.

nu stau acum sa desenez ca sa pricepi tu ,asta asa sa nu te superi ,nu zic cu dusmanie sau ura cu toate ca nu esti tu an masura sa ma critici pe mine .

da si fara ac ,macar e o scula de masina ,hai acum sa recunoastem fata de golan,eu am logan fara ac ,am trecut vara foarte usor sincer spun.

fara S-classul nu stiu care ,doar skoda si logan atat ca si comparatie ,pentru ca astea sant asemanatoare ca pret,difera putin pe variantele chiala.
                      Last edited by electrica2000; 11 September 2012, 21:39. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Originally posted by electrica2000 View Post
                        poate o skoda parca fabia aia mica pleaca de la 6500 de euro si e mai buna ca loganul ,asta garantat calitate
                        Intra pe configurator si vezi pretul cel mai mic fara dotari obtionale alese e 8.600 euro .Iti cumperi tu skoda de 60 de cai

Comment

• nu inteleg greu si nici nu uit repede, in special nu uit sa folosesc î din i acolo unde trebuie si â din a la fel.

Comment

• parerea ta ca stau eu sa scriu asa ,ai impresia ca dorm pe forumul asta ,mai am si altceva de facut

nu stiu ce dotari are ,nu ma m interesat am vazut reclama la skoda ca , pleaca de la 6500 de euro acum poate sa aiba si 50 de magari daca nu 75 asta e .,comparatie cu golanul meu fara ac din 2007 si o pisca rugina ,asa ceva nu ai sa vezi la skoda ,doar atat sa nu mai dau din casa siii. asta e golanul nostru.
                            Last edited by electrica2000; 11 September 2012, 22:31. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Un pic off-topic si am incheiat: daca trebuie sa te concentrezi intens ca sa scrii corect romaneste, e chiar grav de tot......

Comment

• bad post .......
                                internal combustionizer

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google