In curand logan 2

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• NDL-ule, tabla de pe orice masina se lasa cand un retardat de "baietas de cartier" se sprijina pe ea.

Karlos12, poate te vedem si pe tine la intalniri, sa vezi masinute, in special una care are acus 8 ani si arata impecabil. Dar ce-i drept, stiu sa o intretin. Nu ai vrea sa stii cate si ce fel de drumuri a umblat si ce grindina a prins.
    Cum spuneau si colegii mai sus, poate ai tras batul scurt, cine stie, dar eu sincer cred ca ai facut ceva cu masinuta de a ajuns asa rau. Oricum, te asteptam pe la intalniri.
    Legat de Logan 2, cred ca se poate schimba numele topic-ului.
    Sincer sa fiu, eu il voi cumpara, daca va fi la pretul loganului de acum, cum au promis astia. Hai si un 1k, maxim 2k in plus.

Comment

• @B997NDL,pai arunca coaja la gunoi daca e coaja.

Comment

• Fordul acela poate a fost lovit...
        http://www.youtube.com/watch?v=pvSt-c_YkTQ

Comment

• Originally posted by Razvy View Post
          Legat de Logan 2, cred ca se poate schimba numele topic-ului.
          Da, putm sa-i spunem, Off Topic sau cum s-o luam pe aratura fara sa ne ...murdarim.

Tacere mare in privinta noului model de Logan; chiar suspecta.
          Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

• tocmai de-aia, daca nu mai apare nimic concred despre logan 2, ii dam inainte cu off-topicu-ul, ce sa facem si noi?

Originally posted by B997NDL View Post
            aveti voi piticii cu samsarii. ei nu vand, neaparat ,masina mai scump decat face, ci mai scump decat au dat ei pe ea.
            yep, ai dreptate. si daca o vinde exact cu cit face, nu te roade curiozitatea sa afli de ce o masina care acum 2 ani s-a vindut cu 16 mii acum face numai 6? si daca esti asa convins, ma intreb ce te impiedica sa vinzi "coaja" de logan (imi inchipui ca 3-4 mii iei pe ea), sa completezi diferenta, si sa fii mindru posesor de ford sh.

Originally posted by ionescu liviu View Post
            Fordul acela poate a fost lovit...
            aproape ca m-as baga la un pariu ca asa e.

Comment

• Poate vedem si niste jante mai mari.Macar pe 16.

Comment

• Dome, sunt mari asteptari de la aceasta noua generatie, chiar daca posibilitatile de cumparare au scazut dramatic in ultimii ani.
                Acum 4 ani cand au restilizat pe ici pe colo, Dacia era pe val si probabil de aceea nu s-au aplecat prea mult asupra acestui facelift; acum lucrurile stau taman invers; vanzarile scad, concurenta e mai apriga ca oricand.
                Tacerea poate fi legata de o anumita strategie; modelul insa trebuie sa confirme ca a fost bine gandit, pe toate planurile.
                Daca nu va fi un succes, nu va fi nimic.
                Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

• Dacia este ajutata foarte mult si de BRD.De ex: La un Ford Fiesta mi-au cerut pe langa salariul meu inca o persoana cu venituri care la momentul terminarii creditului sa nu depaseasca 70 de ani.Maxim o singura persoana.La Dacia ,prin BRD,poti aduce mai multe persoane pentru cumulare la care nu conteaza varsta(chiar asa mi-a spus agentul de vanzari)Oare o acceptau si pe bunica care are peste 80?.Mi-am adus parintii pensionati care au peste 65 de ani si am facut un credit pe 10 ani.
                  Last edited by karlos12; 15 September 2012, 16:05.

Comment

• Ca pica filtru de paricule la o masina inseamna ca are probleme?! Eu nu as lua diesel sh si adus din Germania.....masina aia are MINIM 250.000 in 4 ani...ce neamt cumpara tdci nou si merge doar 90.000? La Logan Dci poate pica pompa sau/si injectoarele de trei ori in km aia.

Loganul are probleme mari la tabla si automat cu rugina...daca nu vreti sa vedeti asta va mintiti singuri!

Sent from my GT-I9100 using Forum Runner

Comment

• "Loganul are probleme mari la tabla si automat cu rugina" --- A mea de ce nu are? Hmmmm? Sau altor multi.

Comment

• PCH-ule, eu de ce in aproape 8 ani nu am rugina decat in locul unde m-a lovit un idiot?

Comment

• Eu de ce am avut dupa unu-doi ani? De ce au schimbat doua usi pe garantie, in conditiile in care o ceruiam personal de 2 ori pe an? De bune ce sunt....din 5 loganuri pe care le cunosc, 3 au rugina...iar tabla pe langa faptul ca romanasii o depoziteaza in curtea fabricii sub clar de luna mai e si foaie de tigara :-j

Pe sub chedere ati aruncat vrun' ochi? Pe la pasajele rotilor? In viata mea nu mai cumpar forasele astora de la reno

Comment

• Dar de ford focus din 2005 avea rugina de era rupt,pe la coturile usii (pe intregimea usilor) aripi,etc? Sau golf 5 cu rugina,vw passat rupt pe capota de rugina versiuni noi,sau golf 6 caruia ii cade vopseaua?

Pietrele de pe drumuri...... Daca ar fi golf 5 in locul tuturor daciilor logan,si alea ar fi la fel cu rugina.... in acelasi procentaj
                            Last edited by fanrenault; 15 September 2012, 18:43. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Originally posted by PCH View Post
                              Ca pica filtru de paricule la o masina inseamna ca are probleme?! Eu nu as lua diesel sh si adus din Germania.....masina aia are MINIM 250.000 in 4 ani...ce neamt cumpara tdci nou si merge doar 90.000? La Logan Dci poate pica pompa sau/si injectoarele de trei ori in km aia.

Loganul are probleme mari la tabla si automat cu rugina...daca nu vreti sa vedeti asta va mintiti singuri!

Nu e o problema sa-ti pice 1000-1500 de euro o data la 2-3 ani?
                              Prefer oricand rugina la o masina la care imi permit sa-mi fac un casco(vezi cat e un casco la logan si cat e un casco la ORICE masina straina) si cand imi apare rugina mai trag o zgarietura si-mi vopsesc elementul......
                              Daca insa imi iau ford si stau cu masina in service pana fac rost de 1000 de euro numai ca sa o fac sa mearga ce afacere am facut?

Comment

• Originally posted by ionescu liviu View Post
                                Fordul acela poate a fost lovit...
                                Bai fratilor pe ce lume traiti?
                                Asta e pretul la care se vinde o masina sh, ce e asa greu de acceptat?
                                Daca ala ti se pare suspect intra pe siteurile cu masini sh si ai sa gasesti zeci de forduri din acelasi an cu acelasi pret

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google