In curand logan 2

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by fanrenault View Post
    "Loganul are probleme mari la tabla si automat cu rugina" --- A mea de ce nu are? Hmmmm? Sau altor multi.
    Originally posted by Razvy View Post
    PCH-ule, eu de ce in aproape 8 ani nu am rugina decat in locul unde m-a lovit un idiot?
    Fara suparare, ori n-ati cautat destul, ori v-ati uitat noaptea.

Am fost un sustinator al Loganului, mai putin tablaria.
    Dupa 7 ani de ceruire si bibilieala, sunt puncte cat varful de ac pe vopdseaua mea, in multe locuri. Masina e spalata des, nu se pune problema de gainat sau alte fenomene meteo.
    La aripa dreapta spate unde se imbina bara spate am curatat pana la luciu metalic rugina de 2 ori si am dat cu spray de vopsea, fix la prinderea barei. Inca nu a inflorit pe exterior, dar rugina e ca mucegaiul. Daca nu ma uitam mai atent, o decopeream cand era deja pe aripa exterioara.
    Celalate puncte de pe cupola, aripi spate le-am punctat cu un betisor cu vata inmuiat in vopsea, solutie de compromis.

Sa fim seriosi, nu comparam Golf cu Logan, la tabla. La Logan problemele apar la majoritatea, la Golf sunt cazuri izolate.

Comment

• De la pietre sunt toate alea,! Si masina mea e plina de urme de pietre si pe bara de plastic si pe usi urme mici.

Comment

• Originally posted by mariusnicolae View Post

Nu e o problema sa-ti pice 1000-1500 de euro o data la 2-3 ani?
        Prefer oricand rugina la o masina la care imi permit sa-mi fac un casco(vezi cat e un casco la logan si cat e un casco la ORICE masina straina) si cand imi apare rugina mai trag o zgarietura si-mi vopsesc elementul......
        Daca insa imi iau ford si stau cu masina in service pana fac rost de 1000 de euro numai ca sa o fac sa mearga ce afacere am facut?
        Cat e casco la orice masina straina??? Dau 1900 de lei pe an la Focusul meu cu care am facu 12 mii de km in 5 luni fara probleme. Iar la logan 1,4 mpi preference plateam si 1500! Masina mea merge de sparge...daca tu iti cumperi masina cu 200 de mii km cu spatele nu e problema mea...mai trebuie sa stii sa si alegi

Nu intra in discutie daca iti permiti sau nu o masina mai BUNA la care sa faci casco...nu e vina masinii!

Sent from my GT-I9100 using Forum Runner
        Last edited by PCH; 15 September 2012, 19:21.

Comment

• Din ce am vazut cred ca tot undeva pe acest forum, au fost niste loturi cu probleme mari la tabla prin 2005 - 2006. La cele fabricate ulterior s-au mai remediat problemele. Pe de alta parte mi se pare oarecum normal ca tabla nu are aceeasi calitate ca la masinile care costa de 2-3 ori mai mult, ar fi si culmea.
          Stati linistiti, si nemtii dau din cind in cind cite o gherla de te doare mintea. Daca mai credeti ca sint un fel de extraterestri care se plimba cu vw pe post de ozn-uri, cititi si va minunati:

http://vwforum.************/topic/65...-de-la-gheata/

Daca aveti rabdare sa cititi citeva pagini o sa vedeti ca nu e chiar un caz izolat.

LE: Vad ca e cenzurat link-ul, dati si voi un search pe google dupa "vw usi deformate de la gheata".
          Last edited by f10rin; 15 September 2012, 19:21.

Comment

• @fanrenault
            o fi din fibra de carbon...

Comment

• Originally posted by fanrenault View Post
              De la pietre sunt toate alea,! Si masina mea e plina de urme de pietre si pe bara de plastic si pe usi urme mici.
              Pe cupola nu-s de la pietre. Si nici rugina de la prinderea barei spate, deoarece acolo e aparatoarea de pe interiorul aripii.

Un Passat de langa mine are de 4 ani atinsa capota fata, proprietarul vad ca n-are de gand sa o repare sau sa-i dea cu niste vopsea acolo. Inca n-a ruginit.
              Passatul e model 2001-2002. Nu vorbiti degeaba, ca un Logan de 11 ani nu va arata ca Passatul ala.

Comment

• Eu ma intreb daca unii se simt mai fericiti ca mor si caprele vecinilor.
                Reveniti la subiect sau se inchide thread-ul!
                In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Eu nu cred! Ia baga passatul ala ca taxi sa il rupa toti "ciobanii" sa vedem cum o sa arate,normal ca o masina neintretinuta va arata mai urat ca una intretinuta.

Comment

• Pentru mine vw e ultima masina de pe planeta....95% din cei pe care ii stiu cu golf, passat sau chiar touareg au mari probleme cu ele....ma refer la diesel.

Sent from my GT-I9100 using Forum Runner

Comment

Working...
                    X
                    Anulare DPF
                    Politica de Securitate Google