Pentru mine vw e ultima masina de pe planeta....95% din cei pe care ii stiu cu golf, passat sau chiar touareg au mari probleme cu ele....ma refer la diesel.
Sent from my GT-I9100 using Forum Runner
In curand logan 2
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Eu nu cred! Ia baga passatul ala ca taxi sa il rupa toti "ciobanii" sa vedem cum o sa arate,normal ca o masina neintretinuta va arata mai urat ca una intretinuta.
Leave a comment:
-
Eu ma intreb daca unii se simt mai fericiti ca mor si caprele vecinilor.
Reveniti la subiect sau se inchide thread-ul!
Leave a comment:
-
Originally posted by fanrenault View PostDe la pietre sunt toate alea,! Si masina mea e plina de urme de pietre si pe bara de plastic si pe usi urme mici.
Un Passat de langa mine are de 4 ani atinsa capota fata, proprietarul vad ca n-are de gand sa o repare sau sa-i dea cu niste vopsea acolo. Inca n-a ruginit.
Passatul e model 2001-2002. Nu vorbiti degeaba, ca un Logan de 11 ani nu va arata ca Passatul ala.
Leave a comment:
-
Din ce am vazut cred ca tot undeva pe acest forum, au fost niste loturi cu probleme mari la tabla prin 2005 - 2006. La cele fabricate ulterior s-au mai remediat problemele. Pe de alta parte mi se pare oarecum normal ca tabla nu are aceeasi calitate ca la masinile care costa de 2-3 ori mai mult, ar fi si culmea.
Stati linistiti, si nemtii dau din cind in cind cite o gherla de te doare mintea. Daca mai credeti ca sint un fel de extraterestri care se plimba cu vw pe post de ozn-uri, cititi si va minunati:
http://vwforum.************/topic/65...-de-la-gheata/
Daca aveti rabdare sa cititi citeva pagini o sa vedeti ca nu e chiar un caz izolat.
LE: Vad ca e cenzurat link-ul, dati si voi un search pe google dupa "vw usi deformate de la gheata".Last edited by f10rin; 15 September 2012, 19:21.
Leave a comment:
-
Originally posted by mariusnicolae View Post
Nu e o problema sa-ti pice 1000-1500 de euro o data la 2-3 ani?
Prefer oricand rugina la o masina la care imi permit sa-mi fac un casco(vezi cat e un casco la logan si cat e un casco la ORICE masina straina) si cand imi apare rugina mai trag o zgarietura si-mi vopsesc elementul......
Daca insa imi iau ford si stau cu masina in service pana fac rost de 1000 de euro numai ca sa o fac sa mearga ce afacere am facut?
Nu intra in discutie daca iti permiti sau nu o masina mai BUNA la care sa faci casco...nu e vina masinii!
Sent from my GT-I9100 using Forum RunnerLast edited by PCH; 15 September 2012, 19:21.
Leave a comment:
-
De la pietre sunt toate alea,! Si masina mea e plina de urme de pietre si pe bara de plastic si pe usi urme mici.
Leave a comment:
-
Originally posted by fanrenault View Post"Loganul are probleme mari la tabla si automat cu rugina" --- A mea de ce nu are?Hmmmm? Sau altor multi.
Originally posted by Razvy View PostPCH-ule, eu de ce in aproape 8 ani nu am rugina decat in locul unde m-a lovit un idiot?
Am fost un sustinator al Loganului, mai putin tablaria.
Dupa 7 ani de ceruire si bibilieala, sunt puncte cat varful de ac pe vopdseaua mea, in multe locuri. Masina e spalata des, nu se pune problema de gainat sau alte fenomene meteo.
La aripa dreapta spate unde se imbina bara spate am curatat pana la luciu metalic rugina de 2 ori si am dat cu spray de vopsea, fix la prinderea barei. Inca nu a inflorit pe exterior, dar rugina e ca mucegaiul. Daca nu ma uitam mai atent, o decopeream cand era deja pe aripa exterioara.
Celalate puncte de pe cupola, aripi spate le-am punctat cu un betisor cu vata inmuiat in vopsea, solutie de compromis.
Sa fim seriosi, nu comparam Golf cu Logan, la tabla. La Logan problemele apar la majoritatea, la Golf sunt cazuri izolate.
Leave a comment:
-
Originally posted by ionescu liviu View PostFordul acela poate a fost lovit...
Asta e pretul la care se vinde o masina sh, ce e asa greu de acceptat?
Daca ala ti se pare suspect intra pe siteurile cu masini sh si ai sa gasesti zeci de forduri din acelasi an cu acelasi pret
Leave a comment:
-
Originally posted by PCH View PostCa pica filtru de paricule la o masina inseamna ca are probleme?!Eu nu as lua diesel sh si adus din Germania.....masina aia are MINIM 250.000 in 4 ani...ce neamt cumpara tdci nou si merge doar 90.000? La Logan Dci poate pica pompa sau/si injectoarele de trei ori in km aia.
Loganul are probleme mari la tabla si automat cu rugina...daca nu vreti sa vedeti asta va mintiti singuri!
Prefer oricand rugina la o masina la care imi permit sa-mi fac un casco(vezi cat e un casco la logan si cat e un casco la ORICE masina straina) si cand imi apare rugina mai trag o zgarietura si-mi vopsesc elementul......
Daca insa imi iau ford si stau cu masina in service pana fac rost de 1000 de euro numai ca sa o fac sa mearga ce afacere am facut?
Leave a comment:
-
Dar de ford focus din 2005 avea rugina de era rupt,pe la coturile usii (pe intregimea usilor) aripi,etc? Sau golf 5 cu rugina,vw passat rupt pe capota de rugina versiuni noi,sau golf 6 caruia ii cade vopseaua?
Pietrele de pe drumuri...... Daca ar fi golf 5 in locul tuturor daciilor logan,si alea ar fi la fel cu rugina.... in acelasi procentaj
Leave a comment:
-
Eu de ce am avut dupa unu-doi ani? De ce au schimbat doua usi pe garantie, in conditiile in care o ceruiam personal de 2 ori pe an? De bune ce sunt....din 5 loganuri pe care le cunosc, 3 au rugina...iar tabla pe langa faptul ca romanasii o depoziteaza in curtea fabricii sub clar de luna mai e si foaie de tigara :-j
Pe sub chedere ati aruncat vrun' ochi? Pe la pasajele rotilor? In viata mea nu mai cumpar forasele astora de la reno
Leave a comment:
-
PCH-ule, eu de ce in aproape 8 ani nu am rugina decat in locul unde m-a lovit un idiot?
Leave a comment:
-
"Loganul are probleme mari la tabla si automat cu rugina" --- A mea de ce nu are?Hmmmm? Sau altor multi.
Leave a comment:
Leave a comment: