Denumire Mufa

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Denumire Mufa

Stie cineva cum se numeste mufa din poze si care ar fi perechea ei ? Eventual unde as putea gasi .

1.jpg 3.jpg 2.jpg

daca am si vedea`o mai bine ar am putea sa ne dam mai usor cu parerea .
    Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

O sa-i fac maine o poza cu aparatul , astea sunt facute cu telefonul.

Comment

mufa

daca nu ma insel poate fi mufa de la instalatia radio pt, difuzoare (imagine s-ar putea sa ma insele) la mine le-au taiat si au pus papuci pt boxe
        Last edited by Seba; 21 November 2011, 01:05.

Comment

la boxe era alba mufa. mufe din astea am pus la contactorii de la usile spate, si aceeasi mufa e si la lampa din portbagaj. deci perechea ei, adica mufa mama, e o lampa, un contactor, cu mufa turnata, nu doar mufa propriu zisa.
          Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

Mai exact...unde ai gasit mufa? Sub bord sau pe langa bancheta din spate?
            real power..... diesel power by

Comment

Nu am apucat sa fac poze mai bune pe frigul asta.
              Mufa este de la firele pentru boxe , se afla sub bord in dreapta si in stanga. Pe mine ma interesa perechea ei , socotind ca asta e mufa mama eu am nevoie de mufa tata , unde as putea gasi , cum se numeste.
              daoi cine ti le-a taiat ? cei de la sevice la Dacia ?

Comment

Mai este o mufa albastra langa asta(pe acelasi cablu).Aia la ce foloseste?

Comment

probabil este pentru oglinzile electrice.
                  Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

daca este mufa pentru boxe e clar ca perechea este in boxa

Comment

Loganul meu 1.2 Ambiance are pre-echipare audio.Adica din ce am vazut eu, in spatele cutiei aleia care e in locul radio-ului sunt conectorul ISO si mufa de antena.Iar sub bord in partea dreapta un cablu pe care se gasesc doua mufe,una neagra ca aia de mai sus si una albastra.In stanga nu am gasit un astfel de cablu cu mufe din alea.Deci care e cablul care duce spre boxe?In usi de asemenea nu exista nici un cablu.

Comment

Hai sa o lamurim .
                        Mufa este pentru boxe. Ideea e ca e identica cu cea care intra in butoanele de la usi pentru lumina.
                        Am gasit perechea mufei de pe masina . Este asta din poze :
                        Attached Files

Comment

cele 2 mufe de sub bord probabil sunt de la airbag-ul pasagerului pe care tu nu l-ai, iar a doua de la lampa din torpedo pe care deasemenea nu o ai. precablajul trebuia sa fie in usi, la mine asa a fost.

Comment

Nu m-am exprimat corect.
                            Mufa din poza am gasit sa o cumpar.
                            Este perechea celei de pe masina din primele poze.
                            Last edited by gheorg1975; 28 March 2012, 22:57.

Comment

am inteles. ma refeream la postul din 29 ianuarie .

cat a costat, de curiozitate? se gaseste si mufa mama si mufa tata?

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google