Denumire Mufa
Collapse
X
-
la boxe era alba mufa. mufe din astea am pus la contactorii de la usile spate, si aceeasi mufa e si la lampa din portbagaj. deci perechea ei, adica mufa mama, e o lampa, un contactor, cu mufa turnata, nu doar mufa propriu zisa.Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
Nu am apucat sa fac poze mai bune pe frigul asta.
Mufa este de la firele pentru boxe , se afla sub bord in dreapta si in stanga. Pe mine ma interesa perechea ei , socotind ca asta e mufa mama eu am nevoie de mufa tata , unde as putea gasi , cum se numeste.
daoi cine ti le-a taiat ? cei de la sevice la Dacia ?
Comment
-
Loganul meu 1.2 Ambiance are pre-echipare audio.Adica din ce am vazut eu, in spatele cutiei aleia care e in locul radio-ului sunt conectorul ISO si mufa de antena.Iar sub bord in partea dreapta un cablu pe care se gasesc doua mufe,una neagra ca aia de mai sus si una albastra.In stanga nu am gasit un astfel de cablu cu mufe din alea.Deci care e cablul care duce spre boxe?In usi de asemenea nu exista nici un cablu.
Comment
-
cele 2 mufe de sub bord probabil sunt de la airbag-ul pasagerului pe care tu nu l-ai, iar a doua de la lampa din torpedo pe care deasemenea nu o ai. precablajul trebuia sa fie in usi, la mine asa a fost.Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
Nu m-am exprimat corect.
Mufa din poza am gasit sa o cumpar.
Este perechea celei de pe masina din primele poze.Last edited by gheorg1975; 28 March 2012, 22:57.
Comment
Comment