Problema Portiera

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Problema Portiera

De cate ori deschid portiera de la sofer aud un zgomot ciudat.Am crezut ca este o problema serioasa.Pana la urma am observat ca marginea portiererei agata chederul de cauciuc.Agata si pe partea pasagerului dar mai usor si nu se aude nici un zgomot.Se mai intampla pe la altii sau doar eu sunt "norocos"? Se poate rupe chederul tot agatand mereu cu usa? Masina o am de 2 luni.
    Attached Files

Nu se rupe nimic. Sa o stapanesti sanatos.

Comment

Asa face si a mea, nu exista nici un motiv de ingrijorare

Comment

asa "face" toate cum spun mecanicii de pe la noi,.. eu am tinut un logan 5 ani si nu s-a rupt

Comment

eu am masina din 2009 si nu am observat
          sigpicMy black ride....http://www.loganclub.ro/forum/my_83_...5.html?t=42435

Comment

La mine zgomotul e enervant.Se aude numai la usa de la sofer.Cred ca agata mai mult in acea parte.Daca nu era acest zgomot sacaitor cred ca nici eu nu bagam de seama.
            Last edited by karlos12; 20 December 2011, 10:10.

Comment

verifica opritorul de la usa (tija aia care este intre balamale) ca nu cumva sa se fi slabit din suruburi ca aia face "galagie mare".
              misca de usa si uitte atent la ea sa vezi daca s-au slabit suruburile..
              Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.

Comment

Originally posted by popavlm View Post
                verifica opritorul de la usa (tija aia care este intre balamale) ca nu cumva sa se fi slabit din suruburi ca aia face "galagie mare".
                misca de usa si uitte atent la ea sa vezi daca s-au slabit suruburile..
                lamine opritorul este de vina, dar s-a slabit acolo unde se imbina cu un nit...se poate schimba sauface ceva..??

Comment

Asa cred ca fac toate, eu am un prestige din 2010 si tot asa face agata acolo.

Comment

Asa face si la mine... ambiance 2005 si chederul inca rezista, intradevar se observa ceva urme de uzura in zona respectiva. Oricum m-am obisnuit si nu il bag in seama!

Comment

Am si eu o problema la de deschiderea din interior pasager dreapta fata. Tragi de el sa deschizi portiera, se deschide insa manerul nu se mai retrage ramane tras la maxim. Trebuie sa impinga persoana care iese de el sa reintre in locasul lui pentru a putea inchide usa. Daca ramane cracanat usa nu se inchide.

Comment

asa face si la mine.la mine se vede si putina uzura pe vopsea de la cat a frecat

Comment

Originally posted by Sir Andrew View Post
                          Am si eu o problema la de deschiderea din interior pasager dreapta fata. Tragi de el sa deschizi portiera, se deschide insa manerul nu se mai retrage ramane tras la maxim. Trebuie sa impinga persoana care iese de el sa reintre in locasul lui pentru a putea inchide usa. Daca ramane cracanat usa nu se inchide.
                          Dai jos capitonajul interior si gresezi bine tijele de acolo precum si incuietoarea de la usa.
                          GL-22-TOF

Comment

Masina e noua...are 4 luni...cum sa desfac. O sa ma duc la garantie. Nu umblu, ca cine stie ce mai zic aia.

Comment

Pai atunci, ce mai astepti? Fuguta la garantie.
                              GL-22-TOF

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google