De cate ori deschid portiera de la sofer aud un zgomot ciudat.Am crezut ca este o problema serioasa.Pana la urma am observat ca marginea portiererei agata chederul de cauciuc.Agata si pe partea pasagerului dar mai usor si nu se aude nici un zgomot.Se mai intampla pe la altii sau doar eu sunt "norocos"? Se poate rupe chederul tot agatand mereu cu usa? Masina o am de 2 luni.
Problema Portiera
Collapse
X
-
Asa face si a mea, nu exista nici un motiv de ingrijorare
Comment
-
eu am masina din 2009 si nu am observatsigpicMy black ride....http://www.loganclub.ro/forum/my_83_...5.html?t=42435
Comment
-
verifica opritorul de la usa (tija aia care este intre balamale) ca nu cumva sa se fi slabit din suruburi ca aia face "galagie mare".
misca de usa si uitte atent la ea sa vezi daca s-au slabit suruburile..Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.
Comment
-
Originally posted by popavlm View Postverifica opritorul de la usa (tija aia care este intre balamale) ca nu cumva sa se fi slabit din suruburi ca aia face "galagie mare".
misca de usa si uitte atent la ea sa vezi daca s-au slabit suruburile..
Comment
-
Am si eu o problema la de deschiderea din interior pasager dreapta fata. Tragi de el sa deschizi portiera, se deschide insa manerul nu se mai retrage ramane tras la maxim. Trebuie sa impinga persoana care iese de el sa reintre in locasul lui pentru a putea inchide usa. Daca ramane cracanat usa nu se inchide.
Comment
-
Originally posted by Sir Andrew View PostAm si eu o problema la de deschiderea din interior pasager dreapta fata. Tragi de el sa deschizi portiera, se deschide insa manerul nu se mai retrage ramane tras la maxim. Trebuie sa impinga persoana care iese de el sa reintre in locasul lui pentru a putea inchide usa. Daca ramane cracanat usa nu se inchide.
Comment
Comment