Problema Portiera

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by Sir Andrew View Post
    Masina e noua...are 4 luni...cum sa desfac. O sa ma duc la garantie. Nu umblu, ca cine stie ce mai zic aia.
    Nu pare o problema urgenta, te sfatuiesc sa mai astepti pana trece perioada asta cand service-ul (n-ai decat unul in Galati care "face" garantii) e full, sa-ti faca treaba ca lumea nu la repezeala; e posibil sa-ti schimbe broasca, care nu mai aduce parghia de actionare, in pozitie corecta.
    Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

Care e ala "unul"? Stiu ca sunt vreo 2: Apan, Iatsa ...Nalba nu mai e...

Comment

si se spune ca modelele mai noi sunt mai finisate.....Se pare ca dacia chiar daca este produsa in mare parte de renault are tot acel aer de dacie....daca toate ar fi mers brici si totul ar fi la linie parca nu ar mai fi dacie nu?

Comment

Lasa ca am coleg cu Ford Focus, a dat 17k euro pe el si nu i se inchdea portbagajul la cateva luni. Hai sa nu criticam ca toate mai au cate ceva chichite pe acolo. In afara de chestia asta nu am ce sa-i reprosez masinii. Si nici asta nu-i reporsez prea tare... i love this car...

Comment

Am rezolvat... trebuia un pic manerul asezat si degresat. Tot respectul pt cei de la Apan. In 5 min mi-au dat drumul.

Comment

Working...
            X
            Anulare DPF
            Politica de Securitate Google