Findca veni vorba de reglat, am mai intrebat cateva posturi mai inainte.Ale mele, reglaj din fabrica,bat la maxim 5-6m. Care e distanta corecta, sau care e cea optima?
Proiectoare Utile Sau Moft
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
si mandea are proiectile , chiar cu csenon , mama ce bine e cu pozitii si proiectilele aprinse...asa fac si economie la becurile d2s din lupe , sunt tare scumpe...Attached Files
Comment
-
Salutare! Denumirea lor este "proiectoare de ceata", deci se vor folosi doar pentru asa ceva. Caz concret: un amic a luat amenda saptamana trecuta , seara, pentru folosirea neregulamentara a luminilor, adica mergea cu faza scurta SI cu proiectoarele..nu are rost sa mai spun cate observatii a primit de mai multe ori de la mai multi din cercul de prieteni..asa ca..140 Ron au fost cotizati pentru aceasta "placere"..
Comment
-
Originally posted by IancuMIC View PostFindca veni vorba de reglat, am mai intrebat cateva posturi mai inainte.Ale mele, reglaj din fabrica,bat la maxim 5-6m. Care e distanta corecta, sau care e cea optima?
De mentionat ca prin ceata se intelege ceata aceea foarte densa,nu un abur trecator.sigpic
"BRABUS" STYLE
Comment
-
Originally posted by einstein1984 View PostContinuand rationamentul, montarea unuia din asta din poza pe masina ar golo drumul de conducatoiri in fata pe raza de 100km ca te observa din timp.
Cum durerea mea sa te observe mai repede datorita unor lumini care bat la 10 de metri in fata???? Cat priveste gropile, daca ai stinge faza si ai merge cat sa poti evita gropile vazute in bataia proiectoarelor, ai avea 30 la ora.
Comment
-
Originally posted by Sebi_NT View Postniciodata nu aprind ceata de pe stop cand nu este ceata afara pentru a nu-i deranja pe ceilalti participanti la trafic folosesc doar becurile de ceata fata doar pe anumite sectoare de drum si doar in afara localitatii atunci cand nu este ceata.
noi ce facem acuma este sa lungim palavrageala cu posturi care mai de care , pentru ca nu se va schimba nimic , si voi ca si mine stiti bine asta.
pana cand politia nu se v`a axa pe amenzi contra folosirii incorecte ale luminilor de drum , nu se v`a intampla nimic , dar deja o da`m in can-can.
Comment
-
nu trebuie schimbata carlos trebuie sa decupezi acolo ca sa le puisigpicMy black ride....http://www.loganclub.ro/forum/my_83_...5.html?t=42435
Comment
-
Nu cred ca merge decupat la ph2, doar la ph1. La ph2 daca tai ramai cu o gaura pe cand proiectoarele sunt montate adancit. Nici nu are forma la ph2 sa tai.
Cred ca iti trebuie asa ceva:
Cauta sa nu montezi proiectoarele care sunt acum, cu becuri "balonash" ca sunt mai slabe, cauta-le pe cele cu becul mai lunguiet ca sa zic asa. Nu stiu cum se numesc fiecare.
Comment
-
La ph2 se decupeaza locul unde se vor monta ornamentele pentru proiectoare;va trebui sa-ti cumperi si rama de fixare;la aceasta varianta proiectoarele(cel putin asa sunt la masina mea) sun de la Valeo, iar becul e H11, cu soclu.Last edited by IancuMIC; 18 January 2012, 19:15.Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
-
Originally posted by CataFOF View Post...
pana cand politia nu se v`a axa pe amenzi contra folosirii incorecte ale luminilor de drum , nu se v`a intampla nimic , dar deja o da`m in can-can.
...Sezi bland ca-s din Maramu' ❗️❗️❗️
Comment
-
Comment