If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Daca lasi faza scurta mai jos nu mai e nevoie sa incalci legea cu privire la folosirea luminilor.
Cat de incet terbuie se mergi, sa eviti gropile pe care le zaresti la 5-7m in fata ta?(cam atat ar trebui sa "bata" proiectoarele)
Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
zake, inseamna ca esti atat de atent la drum incat ai permis degeaba
aprind proectoarele doar daca afara e ceata sau ninge/ploua foarte tare.
Mai nou, se intampla sa le aprind cand sunt farurile murdare si nu am vizibilitate buna, dar si atunci pana in prima benzinarie si doar in cazul in care nu mai am servetele la mine.
Ca la romani era un taximetrist in oras ploua si aprinsese taranu tot ce se putea la rabla sa vada lumea ca a avut bani de proiectoare. Daca cei care spun ca sunt un moft inseamna ca au condus in vis si pana la aprozar.
Proiectoarele ie de jmecheri bre... Cine mai are proiectoare acum?
AAAAA.... Alo satul? Ma auzi? Toti au proiectoare... Doar in Garbovatii de Sus poate nu exista, dar si acolo e taranul cu 1300 ruginit si rablagit mandru posesor de proiectoare. Si nu oricum, ci albastre, ca ie de jmecher
Tot citind pe aici, observ ca unii le folosesc ca lumini de zi, unii ca sa vada gropile, unii sa fie remarcati de ceilalti participanti la trafic; toti acestia, ca sa fiu indulgent, isi satisfac un MOFT.
Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
La citrorabla nu le-am folosit niciodata, ca n-am avut nevoie, nici chiar la ceata mai serioasa.
La Mercedes le-am mai folosit cand aveam nenorocirile de becuri xenon de 6000k, care nu faceau nimic pe ceata. Acum de cand am 4300, e ceva mai bine, insa tot mai bine vad la citrorabla cu halogenele.
mie imi sunt utile, le folosesc noaptea extraurban cand e bezna totala, ma ajuta sa vad mai bine cu toate ca port si ochelari ...
In general ar trebui sa va deranjeze xenoanele alea pe far fara lupa si alea prost reglate+ halogenele prost reglate, pe orice om normal la cap nu il deranjeaza proiectoarele la o masina care vine din fata pentru ca bat jos pe asfalt, ma gandesc ca de aia am si optiune sa aprind doar proiectoarele fara lampa de ceata din spate, care e deranjanta sa o vezi la masina din fata atunci cand nu e ceata.
eu am din fabrica(laureat) si sunt foarte utilw... eu le folosesc in special la parcari la borduri, drum cu denivelari(macadam), etc... mie imi sunt f utile...
Pe naiba, nu iti dai seama ce complicat si scump ar fi? )
Nici nu ar aduce un cine stie ce avantaj...
Banuiesc ca te referi sa se orienteze stanga-dreapta in functie de volan.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment