Proiectoare Utile Sau Moft

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Proiectoare Utile Sau Moft

salut am si eu o curiozitate pentru ca am preferance si nu am proiectoare.sunt utile pe timp de ceata sau mai mult un moft.

Daca sunt reglate corespunzator,sunt foarte utile
    sigpic
    "BRABUS" STYLE

Comment

tu ai 2 randuri?cum ai reusit de ai facut adaptarea?se gasesc proiectoare suplimentare cu tot cu suporti?

Comment

Poveste lunga

Este o bara stock modificata.
        sigpic
        "BRABUS" STYLE

Comment

aaa.fibra+original

Comment

Proiectoarele sunt foarte utile pe timp de ceata; si ar trebui folosite numai pe timp de ceata!

Din pacate, sunt foarte multi care aprind proiectoarele (si stopul de ceata, cateodata) indiferent de vreme, lucru foarte deranjant pentru ceilalti soferi.

Cel putin pe timp de ploaie, conditii in care asfaltul se comporta ca o oglinda, cei care folosesc proiectoarele trebuie sa aiba un frigider mare de tot!

O alta categorie nefericita, sunt cei care folosesc Xenoane montate dupa ureche, sau substitute de Xenoane.

Civilizatia incepe cu noi insine, nu cere de la altii ceea ce nu esti in stare sa oferi tu insuti!

Comment

Pot fi utile daca le intelegi rostul.
              Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

montat si eu, foarte utile daca sunt reglate ca la carte!

Comment

pe timp de ceata densa chiar foarte utile . verificare acum o saptamana reuseam sa merg cu 60 70 pe o ceata destul de densa am stins si proiectoarele dar in fata masini la cativa metri nu se vede nimic. oricum pe timp de ceata proiectoarele nu bat decat cativa metri in fata masinii sa zicem 10 20 dar sunt foarte utile. mentionez ca tot preference am si eu dar le-am cerut ca optionale si asa am din fabrica proiectoare 105 euro in +

Comment

Intr-adevar...foarte utile pe timp de ceata. Dar, din pacate, unii nu le inteleg rostul si concep proiectoarele de ceata ca pe o fitza...spiritul de turma
                    Urcarea e grea...dar panorama e fantastica!

Comment

Am oarecari nedumeriri de ordin practic in privinta acesor proiectoare, de aceea as avea cateva intrebari celor avizati.
                      Care ar fi distanta maxima la care ar trebui sa "bata" aceste proiectoare?
                      Care credeti ca ar fi marele avantaj al folosirii acestora, in conditiile in care au aceiasi tenta de lumina ca si becurile din far (echipare din fabrica)?
                      Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

Un mare avantaj este faptul ca te ajuta sa urmaresti marcajele de delimitare a benzilor pe timp de ceata foarte densa.
                        Urcarea e grea...dar panorama e fantastica!

Comment

@ IancuMic

Farurile de ceata
                          Avantajul este ca sunt pozitionate foarte aproape de nivelul soselei si lumineaza drumul (nu bat de sus in jos, ca sa vezi ceata ca o "panza" in fata). Spre deosebire de farurile masinii bat la nivelul drumului si in lateral. Nu bat departe. Pe ceata nu ai nevoie de proiectoare care sa bata la distanta - fiindca perdeaua de ceata nu te lasa sa vezi nimic. Daca dai faza mare, vezi exact "o panza alba" in fata.

Farurile de ceata iti lumineaza drumul pe cativa metrii si in lateral ca sa vezi pe unde mergi cu viteza ceva mai redusa, sa te poti orienta dupa marcaje sau marginile drumului/sant - ca sa nu iesi de pe sosea.

Proiectoarele
                          Sunt cu totul altceva decat farurile de ceata - ofera iluminarea drumului pe distanta mai lunga - insa pot fi folosite mai rar, fiindca orbesc pe cei ce vin din celalalt sens sau pe cei care circula pe acelasi sens, mai in fata. Sunt foarte utile daca circuli pe drumuri mai izolate si mai necirculate, noaptea. (lumineaza mai departe ca si faza mare, insa sunt mai focalizate decat faza mare si deranjeaza ceva mai putin pe altii decat faza mare)
                          Last edited by ion_R5; 2 January 2012, 18:11.

Comment

@ion_R5: unde ai gasit informatiile alea?
                            sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

Deci despre proiectoarele de ceata vroiam ( topicul cred ca despre Logan este nu ?), sa nu o lungim cu fel de fel de informatii teoretice, ci PRACTICE.
                              Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google