cei care le folosesc fara rost intradevar ar trebui sa ramana fara permis
Proiectoare Utile Sau Moft
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
La C4 n-am avut proiectoare, ca n-a avut el saracul, desi avea multe alte dotari, si n-am plans dupa ele.
La asta de acum, am, dar nu stiu daca le-am folosit pana acum. Chiar n-am simtit nevoia.
Totusi, cei care cred ca sunt cool cu proiectoarele aprinse, sa se trezeasca, ca "jmecheria" nu sta acolo. Sau ma rog, daca asculta ceva manele regheton, parca merge o jmecherie cu proiectoariiiiliiii aprinse...
Comment
-
Originally posted by radu cornel View Postcei care le folosesc fara rost intradevar ar trebui sa ramana fara permis
Decat proiectoarele aprinse inutil, mai mult ma enerveaza cand vad o masina scumpa cu un bec de far ars.
Romanul e c*r fudul, si-a luat Audi A6 si n-are bani sa schimbe un bec.
Comment
-
pai ce DN 1 e drum national?mai mult de o alee in week-end nu e.pai mergi cu viteza de croazera 2 la ora.acum daca pe mine nu prea ma deranjeaza asta nu inseamna ca pe altii nu.depinde de persoana.eu nu dau importanta prea mare detaliilor din trafic, atata timp cat nu ma afecteaza.da proiectoarele fata intradevar deranjeaza.am vazut si cu xenon in proiectoare.alea sunt naspa rau.sau am vazut ca unii pun xenon pe faruri normale.si se vad foarte naspa pentru cei din sens opus.Welcome to the Club, We Have Jackets !
Comment
-
Originally posted by margelatu View Postmai da sensibili mai sunteti.pastrezi si tu distanta sau il depasesti.Originally posted by margelatu View Postpai ce DN 1 e drum national?mai mult de o alee in week-end nu e.pai mergi cu viteza de croazera 2 la ora.acum daca pe mine nu prea ma deranjeaza asta nu inseamna ca pe altii nu.depinde de persoana.eu nu dau importanta prea mare detaliilor din trafic, atata timp cat nu ma afecteaza.da proiectoarele fata intradevar deranjeaza.am vazut si cu xenon in proiectoare.alea sunt naspa rau.sau am vazut ca unii pun xenon pe faruri normale.si se vad foarte naspa pentru cei din sens opus.sigpic
"BRABUS" STYLE
Comment
-
Solutie este pentru stopul de ceata: ori depasesti, ori ramai mai in urma.
Vinerea trecuta am prins vreo 5 dobitoci pe 100 de km care efectiv n-au stins faza lunga la toate flashurile mele. Proiectoarele aprinse inutil le trec la fapte moderat daunatoare.
Comment
Comment