Proiectoare Utile Sau Moft

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• cei care le folosesc fara rost intradevar ar trebui sa ramana fara permis

Comment

• La C4 n-am avut proiectoare, ca n-a avut el saracul, desi avea multe alte dotari, si n-am plans dupa ele.
      La asta de acum, am, dar nu stiu daca le-am folosit pana acum. Chiar n-am simtit nevoia.

Totusi, cei care cred ca sunt cool cu proiectoarele aprinse, sa se trezeasca, ca "jmecheria" nu sta acolo. Sau ma rog, daca asculta ceva manele regheton, parca merge o jmecherie cu proiectoariiiiliiii aprinse...

Comment

• Proiectoariliii ca proiectoariliii, da' sa vezi pe unu' de circula pi vizibilitate ok, chiar si noaptea, cu lampa rosie de ceata aprinsa...ala e chiar kool!
        Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie

Comment

• ceata pe cur nu e asa mare problema.il vezi mai bine.
          Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

• Originally posted by radu cornel View Post
            cei care le folosesc fara rost intradevar ar trebui sa ramana fara permis
            E contraventie si se ia amenda pentru asta.

Decat proiectoarele aprinse inutil, mai mult ma enerveaza cand vad o masina scumpa cu un bec de far ars.
            Romanul e c*r fudul, si-a luat Audi A6 si n-are bani sa schimbe un bec.

Comment

• Originally posted by margelatu View Post
              ceata pe cur nu e asa mare problema.il vezi mai bine.
              Daca ai ghinionul sa mergi in spatele unuia cu ceata aprinsa mai mult de 40-50 de minute sa vezi ce ochi rosii ai in cap ....

Comment

• mai da sensibili mai sunteti.pastrezi si tu distanta sau il depasesti.

Comment

• Pleci pe DN1 in week-end ,vineri seara si e aglomerat...Cum faci ?

La unguri amenda e 60 de euro pentru folosirea proiectoarelor nejustificat. Un amic si-a luat amenda la ei . De atunci ,veci nu mai aprinde "ceata "...

Comment

• pai ce DN 1 e drum national?mai mult de o alee in week-end nu e.pai mergi cu viteza de croazera 2 la ora.acum daca pe mine nu prea ma deranjeaza asta nu inseamna ca pe altii nu.depinde de persoana.eu nu dau importanta prea mare detaliilor din trafic, atata timp cat nu ma afecteaza.da proiectoarele fata intradevar deranjeaza.am vazut si cu xenon in proiectoare.alea sunt naspa rau.sau am vazut ca unii pun xenon pe faruri normale.si se vad foarte naspa pentru cei din sens opus.

Comment

• e rau de tot sa dai de unu cu xenoane,eu reduc viteza pana la oprire si le pun faza lunga sa vada cum e sa vezi pete albe pe retina
                      "light up the darkness" Bob Marley

Comment

• Originally posted by margelatu View Post
                        mai da sensibili mai sunteti.pastrezi si tu distanta sau il depasesti.
                        Originally posted by margelatu View Post
                        pai ce DN 1 e drum national?mai mult de o alee in week-end nu e.pai mergi cu viteza de croazera 2 la ora.acum daca pe mine nu prea ma deranjeaza asta nu inseamna ca pe altii nu.depinde de persoana.eu nu dau importanta prea mare detaliilor din trafic, atata timp cat nu ma afecteaza.da proiectoarele fata intradevar deranjeaza.am vazut si cu xenon in proiectoare.alea sunt naspa rau.sau am vazut ca unii pun xenon pe faruri normale.si se vad foarte naspa pentru cei din sens opus.
                        Pe "sistemul" daca nu esti sensibil,eu vin ca big truck,aprind farurile si cele 4 proiectoare (ca deh ,nu te deranjeaza detaliile in trafic) cand mergi cu ceata spate,cand e senin afara,cum e?
                        sigpic
                        "BRABUS" STYLE

Comment

• si cel din spate este deranjant daca nu e ceata .. iti scoate ochii

Comment

• Plus ca nu mai e asa clara frana, mai ales la masinile cu 2 stopuri de ceata.
                            http://www.youtube.com/watch?v=pvSt-c_YkTQ

Comment

• Solutie este pentru stopul de ceata: ori depasesti, ori ramai mai in urma.
                              Vinerea trecuta am prins vreo 5 dobitoci pe 100 de km care efectiv n-au stins faza lunga la toate flashurile mele. Proiectoarele aprinse inutil le trec la fapte moderat daunatoare.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google