Capota Ph2 Mici Indoituri De La Ce Nu Stiu ! Cine Poate Sa-mi Spuna

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Capota Ph2 Mici Indoituri De La Ce Nu Stiu ! Cine Poate Sa-mi Spuna

Salut am si eu o nelamurire mi-au aparut pe capota masinii vre-o 8-9 "gropite" ca si cum ai apasa cu degetu tabla si nu ar mai reveni la normal. Nu sunt zgariate pt ca am crezut ca sunt de la pietre aruncate de la asfalt.. deci chiar nu shtiu si nu sunt singurul care le are, am mai vazut si la alte masini (ph2) Va rog un raspuns daca se poate ! Ms frumos ! data viitoare o sa revin si cu niste poze ...

Unde lasi masina seara parcata?
    sigpic
    "BRABUS" STYLE

Comment

poate fi de la : castane,grindina......vei vedea aproape la orice logan si nu numai, care sta aproape tot timpul in aer liber si nu intr-un garaj sau macar curte...

off: nu stiu de ce mi se pare ca tabla la ph2 e mai subtire:-?(parerea mea,nu m-am documentat)....si eu am ph2 si deja ma dispera infundaturile care apar...mai ales pe linia de la usi..:|
      Last edited by Cristyano; 27 March 2012, 21:35.

Comment

Originally posted by matheo66c View Post
        Unde lasi masina seara parcata?
        in parcare sub cerul liber nu are nici un fel de pom deasupra ei

Originally posted by Cristyano View Post
        poate fi de la : castane,grindina......vei vedea aproape la orice logan si nu numai, care sta aproape tot timpul in aer liber si nu intr-un garaj sau macar curte...

off: nu stiu de ce mi se pare ca tabla la ph2 e mai subtire:-?(parerea mea,nu m-am documentat)....si eu am ph2 si deja ma dispera infundaturile care apar...mai ales pe linia de la usi..:|
        La usi nu am doar pe capota si sunt in sir indian nu avea cum sa cada castanele sa faca asa ceva sunt prea uniforme !!! am mai vb cu cineva si a zis de la caldura motorului asupra tablei dar nu am vrut sa cred ... :|
        Last edited by DaNy.eL; 27 March 2012, 21:48. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Te intreb ca eu o parchez langa bloc,si aveam inainte o " fereastra " in pod,fix in dreptul masinii mele.Intrau tot felul de pasari,si cand decolau cadeau tot felul de pietricele din zidarie/lemne/draci-laci,era capota praf!

Am astupat nebunia,dupa care am vopsit masina.Acum nu mai am nici o indoitura pe capota
          sigpic
          "BRABUS" STYLE

Comment

Ok ms ..!!!

Comment

Trebuie sa fi căzut ceva pe maşină, de-asta o fi în şir indian, o fi căzut si sărit (ricoşat) in sus, iar a căzut un pic mai jos, iar a sărit...
              Şi loganul condus de maicămea are câte o gropiţă cel puţin pe fiecare uşă, weekendul trecut am atins şi eu chiar uşor uşa de marginea chiuvetei (în garaj la subsol când aspiram maşina) şi imediat a şi apărut gropiţă, cam repede zic eu, e cam maleabilă tabla, la alte maşini e mai rigida si nu rămâne urma adâncită, nu ştiu dacă e mai groasă la alte maşini sau pur şi simplu e mai rigidă. Cred că e şi mai groasă, ştiu cum e la volvo 460, să vreau să las gropiţă şi tot ma chinui ceva după cum se simte tabla, la logan când o împingi se simte moale, îi pot lăsa urma şi cu cotul dacă ar fi, păi la volvo ăla îţi rupi cotul şi tabla rămâne la fel... La fel ştiu că e şi la nissan x-trail, chiar şi la clio 2002... Loganuri văd o grămadă cu gropiţe, eu m-am resemnat...
              http://www.youtube.com/watch?v=pvSt-c_YkTQ

Comment

Eu am multe indoituri din alea mici pe capota si pe plafon, capota portbagajului e mai tare (cred) si nu are niciuna O mare parte din ele le-am capatat cand am prins o ploaie cu grindina din belsug, pana am gasit un pom sub care sa ma bag m-am pricopsit cu ceva indoituri. Masina a prins grindina si parcata, deci si atunci a mai capatat cateva.
                Pe usi e alta treaba, alea sunt urme de prin parcari de la tarani care nu stiu sa-si tina usa cand urca in masina.

Comment

grindina... din acest motiv am schimbat capote aripa fata indreptat si revopsit haion.. tabla subtire. dar si la alte marci cand am patit-o era cam la fel

Comment

pune o poza cu gropitele capotei...
                    Sfatul meu(asta daca sunt unde e tabla simpla pe dedesupt) e sa iei o bucata de lemn, un scoci de hartie(pt mascat la vopsitorie) si un ciocan cu suprafata dreapta (ciocan de plastic, lemn, sau metalic, dar sa il invelesti cu o carpa sau prosop. ca sa nu-ti ciobesti vopseaua atunci cand dai...
                    mi-a facut si mie o bucurie mama la capota... mi-a indoit-o in interior, fix pe bosajul de pe centru, fix la clanta de inchidere... in loc sa inchida capota "prin cadere", ea a apasat-o cu mana... cand am fost sapt. trec. la reprezentanta de mi-am schimbat gumele, baietii au incercat sa o traga cu ventuza, au batut cu lemn, dar f putin au tras-o in afara... acum, ma gandesc sa incerc eu alta metoda... sub capota, la carligul ei, este o gaura chiar pe centru... ma gandesc sa inping indoitura din interior cu o surubelnita la care sa`a invelesc capul il leocoplast, banda izoler...
                    Daca nu te bizui pe talentul tau la tinichigerie, poate gasesti vreo vulcanizare sau service care au un ciocan invers cu ventuza si poate iti remediaza ei capota... (depinde si unde ai indoiturile...
                    Bafta!
                    sigpic
                    Show your car off in public, ride her hard in private...
                    http://www.loganclub.ro/forum/nt_89_...1.html?t=38851

Comment

Working...
                    X
                    Anulare DPF
                    Politica de Securitate Google