Problema

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Problema

Salut ... revin iara si va cer ajutorul ... ce am patit ... am fost de mi-am facut distributia acum ceva timp ... la masina , mentionez ca am un logan 1.6 16v .. se pare ca , nu mi-a pus`o bine la punct si ieri am patit sa imi sara . Rezultatul - chiuloasa terminata + 2 pistoane motor . M-ar interesa si pe mine daca stiti pe undeva de unde pot cumpara o chiuloasa gata echipata cu supape tacheti etc. + 2 pistoane pentru logan 1.6 16v pentru ca nu prea gasesc . Multumesc .
    Alex is My Name .. CT26DZU is my " nickname " )

Du-te la cel care ti-a montat distributia si vb cu el ce ai patit.
    In general si mecanicul din fata blocului trebe sa dea garantie la distributie mai ales daca ti-a montat distributia originala.

Comment

Numai daca ai schimbat distributia cu un prieten, se poate intelege acceptarea unor asemenea probleme, fara sa invoci garantia manoperei. E cel putin curios; putini ajung in aceasta situatie, dupa ce schimba distributia.
      Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

asta e m-am ars m-am ars .. ce sa mai zic am motoru praf .. acum caut piese si nu prea gasesc ... daca gasiti voi sau stiti de pe la dezmembrari dati-mi si mie in pm sau aici numere de telefon unde sa sun ..

Comment

Sincer tot ce e 16 valve inclusiv 1.2 sau 1.6 doar la reprezentanta sau mesteri adevarati care schimba distributia si la masini straineze

Comment

pai e greu fara sdv-ul de blocat axele si fuliile ...iar daca dorel n-are cunostiinte necesare,ales bules.
            Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

deci pana la urma aveti idee unde pot gasi la mana a doua o chiuloasa gata echipata + 2 pistoane pentru 1.6 16v ?

Comment

se potriveste de la alte motoare de renault 1.6 16 v ?
                o/____\o
                (i)
                .........

Comment

nu am idee .. ce am auzit ca ar merge de la renault megane si scenic 1.6 16v

Comment

vezi daca sigur se potrivesc. ai sanse mult mai mari sa gasesti asa decat de la logan. iti dau si eu un nr de dezmembrari renault din Bacau.
                    o/____\o
                    (i)
                    .........

Comment

Originally posted by Beleaua View Post
                      nu am idee .. ce am auzit ca ar merge de la renault megane si scenic 1.6 16v
                      Pe Laguna 2 are tot K4M-690; acest motor se fabrica in mai multe serii; 600, 700.
                      Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

raritati motoarele astea ... sa mor daca gasesc ceva ...

Comment

nu cumva iesi mai ieftin cu un alt motor?la al meu daca se rupe sa mor daca l-as repara.nu merita.acum un an am vazut pe Okazii un 1,6 16v +cutie cu 700 euro.
                          Last edited by margelatu; 31 March 2012, 14:00.
                          Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

pai bun iau si alt motor dar de unde ca sunt raritati in mama lor ...

Comment

in tm mi-a cerut unu' 600 de euro pe un motor complet. vezi ca gasesti in ziare, la dezmembrari, tot ce e renault 1.6_16v e k4m. baga linistit chiulasa de pe scenic, megane, laguna, numai sa fie de-alea fara vvt (distributie variabila). ma gandesc ca gasesti la bani "decenti" si ma gandesc la maxim 200 euro.
                              Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google