Problema

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

nu te ajuta cu nimic postul meu, dar poti da niste detalii unde ai montat distributia (in caz ca a fost service) si daca era sau nu curea originala (de unde era cumparata & stuff).
    internal combustionizer

Comment

nu cureaua a fost de vina ...
      o/____\o
      (i)
      .........

Comment

poate te ajuta cu ceva, e aceeasi chiulasa ca si cea de pe K4J , adica 1.4 16v ...
        Full decoke including ports and combustion area. 1.4 16v and 1.6 16v. new stem seals fitted. strip down/clean and report. You are buying a service to fully reconditionyour own cylinder head. we will do the following work to your cylinder head and send it back to yourself are your garage.

pe ebay asta e cea mai ieftina,la care se adauga transportul pana in 100 eur, depinde de greutate.
        E posibil sa gasesti mai ieftin prin tara,daca cauti bine. Nu merge reparata chiulasa ? Sa schimbi supapele,ca ma gandesc ca toate sunt strambe...
        Last edited by Cristi_Xp; 2 April 2012, 01:06.
        Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

cauta pe net ca gasesti.eu nu stiu cum tu nu reusesti?ragaie netul de oferte.de afara nu merita, ca la cat dai pe transport nu iesi bine deloc.
          Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

dezmembrarimasini.ro/renault-clio-2-1-6-16v-79kw-107cp-cod-motor-k4m--578399.html
            dezmembrarimasini.ro/vand-motor-1-6-benzina-pentru-renault-megan--615475.html

Comment

problema e ca gasesc dar cere mult ... bun chiuloasa nu merge reparata ca am 2 camere praf facute ... si nu ma risc sa le refac pentru ca dupa o sa se simta la consum si in timp bag mai multi bani in benzina decat trebuie sa bag in ea acum ... mersi mult de ajutor daca mai aveti cate ceva dati-mi un tar ceva
              Alex is My Name .. CT26DZU is my " nickname " )

Comment

Working...
              X
              Anulare DPF
              Politica de Securitate Google