nu te ajuta cu nimic postul meu, dar poti da niste detalii unde ai montat distributia (in caz ca a fost service) si daca era sau nu curea originala (de unde era cumparata & stuff).
Problema
Collapse
X
-
poate te ajuta cu ceva, e aceeasi chiulasa ca si cea de pe K4J , adica 1.4 16v ...
Full decoke including ports and combustion area. 1.4 16v and 1.6 16v. new stem seals fitted. strip down/clean and report. You are buying a service to fully reconditionyour own cylinder head. we will do the following work to your cylinder head and send it back to yourself are your garage.
pe ebay asta e cea mai ieftina,la care se adauga transportul pana in 100 eur, depinde de greutate.
E posibil sa gasesti mai ieftin prin tara,daca cauti bine. Nu merge reparata chiulasa ? Sa schimbi supapele,ca ma gandesc ca toate sunt strambe...Last edited by Cristi_Xp; 2 April 2012, 01:06.Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
-
problema e ca gasesc dar cere mult ... bun chiuloasa nu merge reparata ca am 2 camere praf facute ... si nu ma risc sa le refac pentru ca dupa o sa se simta la consum si in timp bag mai multi bani in benzina decat trebuie sa bag in ea acum ... mersi mult de ajutor daca mai aveti cate ceva dati-mi un tar cevaAlex is My Name .. CT26DZU is my " nickname " )
Comment
Comment