Colantare Auto Vs. Polish Auto

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Colantare Auto Vs. Polish Auto

Salutare.

Am si eu o intrebare la userii care au o culoare pretentioasa sau neagra pe masina. Dupa 3 ani de utilizare a masinii am tot felul de zgarieturi minore pe ici pe colo care au aparut in timp.
    Plus fiind o culoare foarte pretentioasa trebuie avut grija tot timpul la diferite lucruri care ar pata/ataca culoarea cum ar fii : respectul pasarilor,tantari,pete de la frunze cand ploua, pete de la parcari subterane cand ploua etc

Intrebarea mea este daca se merita un polish la toata masina odata la 3 ani sau mai bine o colantare si scap de o droaie de probleme.

Multumesc anticipat
    sigpicMy black ride....http://www.loganclub.ro/forum/my_83_...5.html?t=42435

Eu am Bleu Navi si e ff pretentioasa. Am dat si eu un polish anul trecut, dar fara o pasta "profi" nu se face nimic...
    Nu-i bai...

Comment

Polish, mai rar ca deh, lacul e de Logan.
      Colantare-nu.

Alternativa: ceruire. Ceara solida. Eset si din aia cu microparticule, un fel de 2 in 1, ceara cu polish, dar foarte-foarte fin va fi efectul.

Comment

eu unu nu iti recomand polish-ul pentru ca iti subtiaza stratul de lac si dupa aia toti daunatorii iti ajung mult mai repede la vopsea ceea ce nu este deloc placut, nici colantarea nu e cine stie ce la un moment dar o sa inceapa sa se desprinda si e total aiurea. daca vrei sa faci un lucru bun ii dai un polish pentur remediere imperfectiuni si dupa aia lacuire.
        sigpic

Comment

clar polish, asta in cazul in care nu primesti recomandari ca mai sus de la cunoscatori

Comment

...sau poti s-o vinzi.
            Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

chiar asa de proasta sa fie combinatia cu colantarea masinii?

@d-fens esti interesat sa o cumperi

Comment

Nu,dar uite cum as face eu.
                As cumpara un polish la culoare si m-as pune serios pe treaba.
                Nu stiu daca se pune,cu ceva ani in urma am avut o Dacie 1410,Bleu Madras(albastru metalizat).Ii dadeam cu un polish la culoare dupa fiecare spalare.E adevarat ca ma apucau batzaielile dupa fiecare polishare dar arata ca noua.
                Succes!
                Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

Colantare cu folie transparenta. Vezi aici firme care fac asa ceva si vezi ce iese din mana lor. Eu am vazut ceva msini scumpe la ei in parcare care erau colantate cu folie transparenta..........nu se cunoastea folia si avea un luciu frumos.
                  Last edited by cosmindan; 24 April 2012, 19:59.
                  real power..... diesel power by

Comment

super ideea cu acest thret..si eu am aceasi nedumerire..nu stiu ce sa fac..sa o colantez sau sa-i fac un polish profi..care la reprezentanta e in jur de 450-500 de ron iar o colantare cu gri mat( masina mea e gri comete)..e 900-950 de ron....sper sa fac alegerea corecta..as inclina spre un polish..si pentru bani si pentru efect..
                    numai bine
                    sigpiccu cat cunosc mai multi oameni... cu atat iubesc mai mult cainii

Comment

Originally posted by geo_ultras View Post
                      clar polish, asta in cazul in care nu primesti recomandari ca mai sus de la cunoscatori
                      Esti tinichigiu sau doar te bagi in seama cu niste amatori ca noi ?
                      Io zic sa-i recomanzi si o vopsire completa.

@vyalli Lacul de pe Logan si vopseaua in ansamblu e de slaba calitate. 2-3 polishari merg, dar nu o sa tina mult, apar zgarieturi fine rapid, iarasi. De aia iti ziceam de ceruire.
                      Last edited by mr.K; 25 April 2012, 11:47.

Comment

Originally posted by mr.K View Post
                        Polish, mai rar ca deh, lacul e de Logan.
                        Colantare-nu.

Alternativa: ceruire. Ceara solida. Eset si din aia cu microparticule, un fel de 2 in 1, ceara cu polish, dar foarte-foarte fin va fi efectul.
                        o poza cu produsu sau cum se cheama ce folosesti tu

va rog nu va certati eu vreau sa fac o statistica cu ce merita sau nu merita facut la o masina

P.S. Mr.k de ce nu la colant?

Comment

Eu asta folosesc. Sunt multe alte marci.

Am vazut un taxi de pe care fusese dat jos autocolantul. Avea rugina. Multa. Acum vor apare cunoscatori care vor afirma ca oricum ar fi ruginit. Da, dar nu in proportia aia.
                          Attached Files

Comment

dar oare nu e o diferenta intre colantul care se pune pe taxiuri? eu stiu ca taximetristi sunt de obicei mai zgarciti si nu pun intotdeauna ceva de calitate pe masinile lor.....doar e facuta masina sa faca banii si nimic mai mult

parca o colantare la un taxi e 600-700 de ron iar pt masina normala 1000-1200 de ron
                            @ mr.k
                            si aceasta pasta se da cu buretele pe toata masina

cred ca dupa o zi de dat cu pasta asta pe masina ai buricele siliconate

Comment

Se da cu buretele si rezultatul e multumitor. Insisti un pic pe zonele cu zgarieturi, in rest nu e nevoie decat de aplicare cu miscari circulare.
                              In maxim 1 oras si jumatate, doua ai masina stralucitoare. Repeti la 1-2 luni distanta.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google