Salut oameni buni.
Am un Logan PH2 și vreau să îmbunătățesc puțin sunetul din el, fără o investiție mare. Pentru asta m-am gândit să-i adaug un subwoofer.
Nu vreau să schimb HU (este cel de pe Duster, CD MP3 cu intrare AUX) deoarece am satelit de comandă lângă volan și nu vreau să renunț la el (nici nu am găsit un HU cu care să fiu sigur că e compatibil). Difuzoarele încă nu le voi schimba.
Relativ la subwoofer, m-am gândit la un subwoofer activ (nu vreau mățăraie în portbagaj), și anume MTX RoadThunder 8" Powered Tube. Motivul pentru care scriu aici este pentru a afla câteva detalii:
Mulțumesc anticipat
Am un Logan PH2 și vreau să îmbunătățesc puțin sunetul din el, fără o investiție mare. Pentru asta m-am gândit să-i adaug un subwoofer.
Nu vreau să schimb HU (este cel de pe Duster, CD MP3 cu intrare AUX) deoarece am satelit de comandă lângă volan și nu vreau să renunț la el (nici nu am găsit un HU cu care să fiu sigur că e compatibil). Difuzoarele încă nu le voi schimba.
Relativ la subwoofer, m-am gândit la un subwoofer activ (nu vreau mățăraie în portbagaj), și anume MTX RoadThunder 8" Powered Tube. Motivul pentru care scriu aici este pentru a afla câteva detalii:
- HU de pe PH2 are și ieșiri RCA?
- Dacă trebuie să folosesc ieșirile de nivel înalt, pot fi legate în paralel cu boxele din spate fără nicio problemă? (mă gândesc că intrările alea au impedanță destul de mare și nu vor „mânca” din puterea semnalului care ajunge la boxe)
- E ok să prind subul de bancheta din spate (de fapt, de traversa din spatele banchetei din spate) și nu pe podea? (nu vreau să dau găuri)
- Cam cât mă costă o instalare de tipul ăsta (12 V de la baterie, siguranță, tras masă, tras fir de remote, cabluri RCA sau remufat cu cabluri pentru intrarea de nivel înalt)?
Mulțumesc anticipat
Comment