Montat Ac Sau Climatronic De Pe Alte Masini

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

am vazut ceva in gen climatronic ce se poate adapta si pe logan dar nu cred ca ar avea cand sa lucreze

pentru ca loganul nu baga asa de rece ca alte masini sau poate asta e doar o parere a mea dar sincer da tu ac la maxim la logan si da si la opel la maxim si o sa vezi diferenta
    Last edited by biancamarius5; 23 July 2012, 22:32. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Pune compresor de Logan pt Iran si 100 de grame de freon in plus si o sa givreze evaporatorul.... Probabil ca vrei sa fie frig in masina pe treapta 1 de ventilatie si stand pe loc, fara sa treaca aer prin condensor ....
      Daca scoate sub 10 grade pe aerator, treapta 4 de ventilatie la 20 de grade ambiant masina e buna.
      Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.

Comment

Originally posted by biancamarius5 View Post
        am vazut ceva in gen climatronic ce se poate adapta si pe logan dar nu cred ca ar avea cand sa lucreze

pentru ca loganul nu baga asa de rece ca alte masini sau poate asta e doar o parere a mea dar sincer da tu ac la maxim la logan si da si la opel la maxim si o sa vezi diferenta
        Comparativ cu multe masini, Loganul baga la fel de rece (daca instalatia se afla in parametri normali), diferenta o face mai slaba izolare din habitaclu, deci temperatura se pastreaza ceva mai greu.
        In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

ma uitam zilele trecute la skoda la mine din cauza unor pete de ulei si mi-a sarit in ochi compresorul de ac. e tot sanden, ca la logan (probabil alt model/cod). diferenta fata de logan e ca ventilatorul din habitaclu pe treapta 1 are turatie mult mai mare (e si mai galagios), iar treapta 4 nu prea merge folosita ca-ti sparge capul din cauza debitului de aer dar si a zgomotului.

poate de asta zic unii ca la alte masini abia dai pe 2 si e prea rece, comparativ cu loganul pe treapta 2.
          internal combustionizer

Comment

Pentru cei ce si-au montat ac pe logan cam cat ajunge in total aceasta investitie cu tot cu manopera?

Comment

1- izoleaza bine usile / pedalierul(primesti multa caldura de la motor), si podeaua (primesti caldura de la asfalt si de la esapament) cu folie de butete special (are la Brico 48lei mp)
              2- verifica instalatia de ac de pe masina daca are freon si daca functioneaza in parametrii.

Nu te complica cu climatronic ca vorbim de alte chestii.
              Fa un drum de 200km si pune mana intre scaune sa vezi ce radiaza de la esapament.
              real power..... diesel power by

Comment

Pai stai putin,astea cu ac de fabrica au vreo izolatie,antifonare in plus fata de astea fara,s-au asta e doar o parere ca ar fi bine sa pun?De climatronic nu sunt curios.Adica cum ce radiaza de la esapament ca nu inteleg?

Comment

tunelul central se incalzeste binisor de la esapament la drum lung. la asta cred ca se referea, ca radiaza caldura in interior.
                  internal combustionizer

Comment

la fel se incalzea si la mine tunelul central cel putin in zona dintre scaunele fata si bancheta spate pe mijlocul masinii. dar am montat conducte de aer pentru pasagerii spate si acu' e ok.
                    My ride

Comment

Aha bun dar eu vreau sa stiu cam cat ma costa instalatia ca sa stiu daca ma gab s-au nu.

Comment

1000 euro. Scria pe pagina anterioară cineva...
                        http://www.youtube.com/watch?v=pvSt-c_YkTQ

Comment

eu stiu doua persoane de pe forum care monteaza AC. poate or fi mai multe dar eu de ei stiu.
                          Aurelian68 si razvanypo

ia legatura cu ei si vezi ce obtii...si eu mi-am montat AC-ul din dezmembrari acum 2 ani
                          My ride

Comment

Cum 1000de euroEra sa-mi bag ceva in el,nu se poate frate asa ceva cum sa dau pe un ac 40%din valoarea masinii)

Comment

daca masina ta o evaluezi la 2500 euro, atunci nu merita.
                              internal combustionizer

Comment

Da poate 2500 euro nu, da nici asa departe nu ma duc,e un dci abs plus din 2007 luna 10-a.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google