Curatare Motor

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Curatare Motor

Salut! Daca am pus threadul aiurea scuze si rog pe cine poate sa-l puna unde trebuie sau sa dea un link catre unul deja existent, eu nu am gasit.

Asa, deci, cine imi poate da niste sfaturi despre curatarea motorului, pentru ca nu imi place sa-mi arate murdar. Ce trebuie sa fac, ce nu trebuie sa fac, este o idee buna sa-l duc in spalatorie? Am auzit tot felul de argumente, dar nimic concret. Nu vreau sa-i fac detailing sau mai stiu eu ce dracii, vreau doar sa-l curat pe unde pot si e mai usor, nu sa-i demontez toate draciile. Mersi anticipat!

A, si daca tot suntem la subiect, ce lame de stergatoare recomandati?
    Last edited by ElRusso; 17 September 2012, 07:53.

Trebuie sa acoperi bobina si daca ai xenon sa dai jos balasturile . Nu Trebuie sa dai de aproape cu jetu, si dupa ce ai terminat treaba ... scoti toate fisele pe rand si le stergi bine, sa nu fie ude (o sa intrerupa daca este apa, in zona aia)

Si important e sa nu fie motorul cald cand il speli ...
    Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

Xenon n-am deci scap de o belea) Mersi de raspuns. Ma gandeam sa il curat cu o carpa umeda ceva, ca sa nu bag prea multa apa in el.

Comment

Uite aici si aici despre curatarea motorului prin spalare. Eu il suflu cu aer comprimat maxim o data pe an (de obicei dupa schimbul de ulei) si la revedere, stai linistit ca nu se impute, daca-l bagi in seama prea mult se strica...
        Last edited by vasile78; 17 September 2012, 08:22.

Comment

De-aia vreau sa-l curat acum ca dupa aia nici ca-i mai fac ceva un an de zile. Oricum dupa cate am citit cred ca voi apela la aer comprimat si carpa umeda si voi evita zonele off-limits.

Comment

Working...
          X
          Anulare DPF
          Politica de Securitate Google