Logan 1.2 16 V Pe Oituz

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Logan 1.2 16 V Pe Oituz

va salut colegi, as dori sa stiu si eu daca a incercat sau a fost cineva cu un logan 1.2 16 v 75 cp pe oituz iarna , as vrea sa plek la iarna intr-un concediu la brasov si ma gandesc pe unde sa o iau pe onesti si sa urc oituzul sau pe buzau-ploiesti si sa o iau pe la comarnic fara samai urc oituzul? o sa fim 4 persoane in masina km la 70 kg fiecare si as vrea sa stiu daca a mai urcat cineva si a avut vreo problema la urcare adik ma gandesc k fiind si iarna si panta nu jtyu ce sa zik. am cauciucuri de iarna noi de la pirelli, o sa imi iau si lanturi sa fie akolo dar oare urca ma gandesc k e prea mik motorul? astept un raspuns de la cei care au mai urcat oituzul cu 1.2 16v 75cp sau alt motor . va multumesc

Important Moderator or Administrator NoteNu mai scrie mirc.Citeste regulamentul
    Last edited by valeriuciprian; 19 September 2012, 19:21.

de urcat urca pe orice drum pe care urca un autoturism normal. deci chiar daca e 1.2 urca peste tot unde urca 1.4 sau 1.6.

Comment

Pai tu cand ti-ai luat Loganul cu 1,2 16v nu ti s-a spus ca nu o sa poti face fata pe Oituz iarna si alte denivelari mai mari? Cu 1,2 16v nu ai voie decat la campie...

Comment

Colegu iti recomand sa mergi pe ambele trasee, daca vrei sa te plimbi.
        Iar daca vrei peisaje si mai frumoase si va fi iarna blanda, poti merge si pe Buzau-Siriu.
        Tragi de motor si urci si pe Transfagarasan.
        Drumuri usoare.

Comment

Conteaza mai mult soferul decat motorul. Mai ales iarna. Eu cu opel corsa de 1.0 urcam pe unde nu urcau altii cu suv-uri. Cauciucuri de iarna bune sa ai (toate 4) si sa stii cum sa mergi pe zapada.
          Last edited by L3on_rgby; 20 September 2012, 02:18.

Comment

Sa vezi ce urca matizul pe zapada......
            Cand imi aduc aminte privirile celor pe langa care treceam iarna, in timp ce ei erau impotmoliti......priceless!

Comment

legat de ce spune colegul CROMATIC eu nu cred ca cineva cand se duce sa cumpere o masina noua i se spune pe unde sa mearga si pe unde nu adic deja ne luam in bascalie cu mersul la campie adic tu vrei sa zici ca , cu loganul tau ai mers pe crestele muntilor sau ai ajuns in varful moldoveanu sau ce doar nu ai vreun tractor sau ti-ai montat vreun reductor si un motor de spemii de cai putere eu am intrebat frumos ca sa stiu si eu nu? k deasta imi tot trimite logan forum mail k de ce numai intru pe forum din cauza la smekeri destiak tine k tu te-ai nascut invatat si in x5 de park nu ai avea to logan k si mine. hai sa nu o mai ardem in figuri atat ca a ta urca si a lu altu e mai proasta k tot logan scrie si pe a ta da?

multumesc colegilor pentru raspunsuri si intradevar conteaza si soferul cum ati spus s legat de cauciucuri am 4 cauciucuri noi de iarna 2 pirelli pe fata si 2 luate din dedeman park tigar si o sa iau si un set de lanturi deiarna sa le am totusi la mine. dar ce parere aveti daca plek din focsani-ojdula-oituz-tg secuiesc-brasov-busteni eu la busteni tre sa ajung sa o iau mai bine pe ploiesti sau pe la onesti ca cik e drumul mai bun. dak o iau pe la buzau-ploiesti-baicoi-breaza-comarnic este mult de urcat?adik mai mult k pe oituz?
              Last edited by bucataru; 29 September 2012, 11:43. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Nu iti recomand Ojdula. Am venit de la Bv pe acolo la inceputul lu august. Pe 100 km am facut cel putin 2 ore!!!
                Eu de revelion am fost la Azuga. M-am dus pe Ploiesti si m-am intors pe Buzau-Siriu-Intorsura Buzaului(peisaje foarte frumoase). Am facut traseul diferit, m-am dus pe o parte am venit pe alta, pentru peisaj, plimbare. Iti recomand traseul. Sau poti face si Onesti-Oituz. Insa pentru Busteni cel mai aproape iti vine pe Ploiesti-Valea Prahovei. Nu iti mai fa probleme de urcat. Sunt drumuri decente, chiar si Oituzul. Insa nu alege Ojdula.
                Drumuri usoare.
                Last edited by HamangiuAF; 29 September 2012, 13:28.

Comment

Iti recomand Buzau-Ploiesti-Comarnic, drumul este bun pana in Ploiesti, apoi pana la Sinaia, unde am fost eu, soseaua e chiar mai buna, te indeamna la viteza , urcarea este lina, nu abrupta ca pe Oituz. Pe aici insa, se pune problema aglomeratiei cand te intalnesti cu bucurestenii, acum depinde si in ce zile ale saptamanii vrei sa faci drumul.
                  Last edited by cory; 30 September 2012, 08:34.
                  Zambeste, maine poate fi mai rau!

Comment

Recomand pe Oituz, e mult mai liber decat pe Comarnic-Brasov.Nu trebuie sa iti faci griji, vei urca fara probleme.Acum sa nu te astepti sa traga ca si cum ai avea cine stie ce cuplu, dar isi va face treaba.

Comment

Working...
                    X
                    Anulare DPF
                    Politica de Securitate Google