Si ce daca nu are ceas? Face CristiStreulea repede un tutorial despre cum se monteaza ceas cu cuc la Logan2...
Design Prestige Facelift Vs.design Logan 2
Collapse
X
-
Eu am vrut initial sa imi iau Clio, dar nu mai aveau in tara si era sfarsitul programului "rabla" si cica "nu stim daca se mai aduc in tara pana pe .. noiembrie"-nu mai stiu exact, atunci fiind in ultima sapt din oct)... Bun, atunci am zis ca vreau Sandero Orange... "nu mai aven Sandero de nici un fel in tara ca toate sunt vandute: (eu le`am pus din start conditia ca sa aibe AC si fara motorul de 1.2)..."Un logan nu vreti? Nu avem acum, dar trebuie sa iese din fabrica saptamana viitoare un lot, numai ca sunt negre"... "Bun, vreau un Laureat co motorul 1.6 16v"... "Nu-l avem pe ala... Lotul iese cu motorul de 85 de cai"... In fine, am semnat actele si masina mi-a venit in 2 sapt...
Chestia cu noile Logan si Sandero e ca va depinde garantat de pret, ca va ramane Clio 3 in continuare in gama Renault sub denumirea de Collection... In functie de cat il vor ieftini pe ala, va avea si Dacia vanzare...sigpic
Show your car off in public, ride her hard in private...
http://www.loganclub.ro/forum/nt_89_...1.html?t=38851
Comment
-
Eu sunt curios cum va merge cel de 900cc, 90 cai (logan)... (nu am inteles de ce acelasi motor pe renault o sa consume mai putin hmm cam ciudat)... nu-s adeptul la masini S/H chiar daca lumea spune moama ai bmw si nu logan..(am dat un exemplu) masina noua e masina noua ... (asa am spus mereu la aproape orice lucru s/h)
Comment
-
fata chiar e ok dar spatele...,cel putin stopurile,carer sunt ca nuca in perete la logan. Cred ca mai trebuia umblat la design-ul stopurilor.In schimb,aceste stopuri, se potrivesc perfect la sandero,aici chiar au facut o treaba buna.
interiorul e simpatic,un minus pentru comenzile geamurilor electrice,la doker le-au pus pe usi, m-asteptam ca si la logan sa le puna tot pe usi...dar au revenit cu ele pe consola centrala,de ce? nu stiu.Per total au avansatlive to ride
Comment
-
sigpic
Comment
-
Originally posted by phanes View Postdecat sa imi cumpar noul Logan, mai astept juma` de an si-mi iau clona lui de "lux"... Noul Symbol... ;)
http://www.youtube.com/watch?v=COWQDG7SRMQ
Clio si symbol sunt cele mai urate masini, mai urate nu exista, am mers cu una si am avut senzatia de claustrofobie, prin franta numai cliouri de astea urate erau, si am zis hai inapoi la romania si la LOGAN.
Cum sa isi ia cineva clio sau symbol nu pot sa inteleg. Bine ca noul symbol nu va fi destinat vanzarii in Romania, asta a fost o veste bunaLogan laureat 1.2
Comment
-
Intradevar,nu este destinat pietei din RO,NOUL Simbol..Am stat si in noul logan.Ce nu mi-a placut,scaunele sunt prea moi..deschiderea portbagajului,trebuie tinut sa nu se duca in sus la naiba ),plansa bordului.Mi-a placut deschiderea capotei ce acum are amortizor si este si antifonata,noile gadgeturi..pilot automat si alte nazbatii.Ca=s puse unele butoane aiurea asta e ceva obisnuit..La Lodgy se pot pune butoanele deschidere geamuri pe portiera,aici nu..Sincer nici spatele nu e prea oaches la noul logan..Vrei sa te remarci ca fiind idiot?Atunci da quote la ultimul mesaj postat!!
Comment
-
Dap... Am fost l-am vazut, am dat o mie de rotatii pe langa el si intradevar este ceva deosebit pt dacia ... (avand in vedere ca cel expus era extra full) Da arata bine si la exterior si la interior de ce sa nu recunosc are si acesta cateva minusuri dar in rest na fiecare cu ce-i place. M-a impresionat bordu si pozitia la volan mai joasa si confortul scaunelor , sistemul navy da o alta forma. Minusurile ar fi : ca de obicei claxonul pe volan (nu exista); buton geam tot acolo, nici acesta nu are impuls ; usile din spate nu au manerele ca in fata (cele care tragi usa); cand deschizi portbagajul nu ai de unde sa-l deschizi; jantele nu prea merg ; nu este luminat torpedoul umblii ca orbetele in el, a si pretul cam maricel parerea mea (11,800 90TCe ).
Oricum un salt spre bine . Felicitari Dacia
Comment
-
Acum am revenit si eu de la reprezentanta (prima revizie) si am vazut noile modele, mai putin Dokker si Stepway...
Nu m`ar deranja noul Logan, dar fara motorizarea de 1.2... In schimb, noul Sandero arata bestial!
Ce detest sincer sunt comenzile pt geamurile electrice de pe consola centrala, care sunt plasate mai jos si ca sa ajungi la cel din dreapta trebuie sa ocolesti schimbatoril... ENERVANT!!! Nu avea cheia in contact sa le testez, dar imi place ca le-au facut cu micro-contact (click, dace nu mai "intra" in consola ca cele vechi...
Masina e mult mai bine insonorizata, are chedere mai serioase (a trebuit sa trag mai tare de usa sa se inchida, eu fiind invatat co PH2`ul meu... Muzica (radio) se aude excelent pe sistemul Medianav (LG), touch`ul merge fain, se vede bine, harta sa deschis imediat si a recunoscut pozitia masinii cu toate ca eram in remrezentanta... In schimb nu gaseste orice telefon prin BT... (Orange Dallas nu mi la recunoscut... smartphonul LG Optimus Hub insa la luat din prima... (o fi o chestie de "loialitate a sistemului? Nu stiu... Nu am apucat sa fac diferenta si cu celalalt HU, cu CD... Era in o masina parcata afara, insa era incuiata, deja vanduta...
Cutia de viteze e foarte precisa in schimbare... (Aruncatura manetei e la fel, insa e fixa... sta la punctul mort de parca ar fi bagata in viteza... SUPER!). In schimb, buza de incarcare a portbagajului e prea innalta (mi s`a parut de 29 cm, deci va fi o problema pentru cei care incarca lucruri grele si au probleme cu spatele, sau incarca obiecte ce pot zgaria f usor vopseaua... ATENTIE!
Iluminarea ceasurilor de bord mi se pare super, combinata cu navigatia si restul iluminarii consolei, in schimb, butoanele ECO din stanga volanului si cele ale cruise control-ului dintre cele ale geamuriloe electrice nu sunt iluminate)...
Vroiam sa mai vad motorul nou, pistonul de ridicare a capotei, dar asm uitat... (La`s sa am ce face si la primavara cand trebuie sa ma mai duc la ei sa imi schimbe gumele...:P )
Poate o voi prinde atunci si la un test... ;;)
Scuzati pozele in care am miscat camera... Nu am facut poze mai multe pt. ca analizam masina...Attached Files- DSC00017.jpg (80.9 KB, 98 views)
- DSC00018.jpg (85.4 KB, 96 views)
- DSC00019.jpg (72.4 KB, 95 views)
- DSC00020.jpg (93.3 KB, 97 views)
- DSC00030.jpg (84.5 KB, 97 views)
- DSC00031.jpg (100.1 KB, 75 views)
- DSC00033.jpg (54.3 KB, 67 views)
- DSC00034.jpg (104.6 KB, 70 views)
- DSC00036.jpg (64.6 KB, 68 views)
- DSC00035.jpg (98.9 KB, 68 views)
- DSC00037.jpg (66.9 KB, 68 views)
- DSC00038.jpg (60.4 KB, 70 views)
- DSC00040.jpg (101.0 KB, 73 views)
sigpic
Comment
-
Originally posted by micutzu666 View PostAm stat si in noul logan.Ce nu mi-a placut,scaunele sunt prea moi..deschiderea portbagajului,trebuie tinut sa nu se duca in sus la naiba ),plansa bordului.Mi-a placut deschiderea capotei ce acum are amortizor si este si antifonata,noile gadgeturi..pilot automat si alte nazbatii.Ca=s puse unele butoane aiurea asta e ceva obisnuit..La Lodgy se pot pune butoanele deschidere geamuri pe portiera,aici nu..Sincer nici spatele nu e prea oaches la noul logan..
Scaunele nu mi s`au parup prea moi... Sunt bune asa cum sunt ele, au un suport lateral mau bun...
All`n all... mici minusuri, dar se poate trai cu noile Logan/Sandero comod...
Insa mie tot Sandero mi-a placut mai mult... :Psigpic
Comment
-
sigpic
Comment
Comment