Dar de putere ?? Stie cineva ?
Cd-player Daewoo AGC-1220RF
Collapse
X
-
Originally posted by t0rquemada View PostAlocarea butoanelor nu poate fi modificată, numai tipul de joystick.
Ai avea idee ce as putea face?
PS Vreau sa imi iau un microfon pt carkit, am vazut la cineva ca se folosesc de la floppydisk. Cam cum ar veni treaba asta?
Am atasat si schema care am folosit-o
Comment
-
Când citezi încearcă să nu decupezi din context!
"@Fratello: Radio-ul e configurat pentru un anumit jostick via CLiP
Stiam, multumesc ! Ce nu stiu este daca pot seta tastele cum vreau ?! Nu-mi place deloc alocarea "default" ...
Alocarea butoanelor nu poate fi modificată, numai tipul de joystick"
Referitor la problema ta ce joystick ai avut și de ce trebuia reconfigurată mufa spre radio?Last edited by t0rquemada; 1 June 2015, 17:23.Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.
Comment
-
Raspunsul este aici : http://www.loganclub.ro/forum/showpo...&postcount=519
Punctul 3.Module Electronice (Volt/termo,Interfete Sony/Pioneer/Alpine/Blaupunkt/Kenwood/JVC)
Comment
-
Originally posted by Cosmin-Poe View PostBuna seara, de curand mi-am schimbat acest radio cu un jvc kd-721bt si as vrea sa il leg la comenzile de pe volan care le am din fabrica, problema este ca din noul radio pleaca doar un fir (poza), stie cineva cum ar trebui sa fac legaturile?
Comment
-
Nu, serios ?! Nu mai induce lumea in eroare ... este nevoie de un adaptor specific JVC !Module Electronice (Volt/termo,Interfete Sony/Pioneer/Alpine/Blaupunkt/Kenwood/JVC)
Comment
-
Am si eu o intrebare legata de microfonul original de la Dacia, cel care se monteaza in plafon. Din cate am vazut are 3 fire in mufa dar nu stiu care dintre ele e pt plus, minus si semnal. Poate cineva sa-mi spuna?
Microfonul vreau sa-l la playerul Daewoo de pe logan ph2.Dacia Logan 85 cubic inches 2k5
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it is time to pause and reflect"
Comment
-
Last edited by mariannn; 23 September 2015, 07:25.Daca vrea Dumnezeu sa castigi la loto, iti da "noroc" si fara sa joci..
Comment
-
Merci pt raspuns. Mufa de la microfon nu am de gand sa o tai pt ca am si mufa "tata" din care sa trag firele pana la cd player. ( am inclusiv firele cu papucii corespunzatori).
In cdplayer am gasit si eu unde trebuia trase firele.
Ce nu stiam e semnificatia firelor care intra in mufa pe care o are microfonul. (cele 3 fire)Dacia Logan 85 cubic inches 2k5
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it is time to pause and reflect"
Comment
-
Last edited by mariannn; 23 September 2015, 13:03.Daca vrea Dumnezeu sa castigi la loto, iti da "noroc" si fara sa joci..
Comment
-
LE: uite niste poze "calde";
aia e mufa care face legatura intre radiocd si microfonDaca vrea Dumnezeu sa castigi la loto, iti da "noroc" si fara sa joci..
Comment
Comment