Salve. As avea o intrebare. Ce parere aveti despre noul Cd-player de la Dacia? cum se aude? Care este diferenta intre acest Cd-player si unul Pioneer?. Ma intereseaza daca iti afiseaza titlul melodiilor, si poti cauta dupa titlu. Detin un Cd-player Blaupunkt original de la Dacia PH2, care imi afiseaza melodiile dupa track, nu dupa titlu. Va multumesc.
Cd-player Daewoo AGC-1220RF
Collapse
X
-
il am pe masina de maxim o luna sunt foarte multumit de el... iti alegi melodiile dupa titlu, ii mai atasezi un microfon si ai si carkit, sincer il recomand
Comment
-
As fi curios ce presetari de EQ au. Din pacate eu sunt cam pretentios la muzica, desi sunt destul de multumit de boxele originale. As vrea pe viitor sa imi achizitionez niste boxe mai calumea, dar nu stiu ce sa fac...sa merg pe un player Pioneer, de exemplu 3500ub. Ar merita banii 480 de lei? sau mai bine achizitionez un player deasta Daewoo? Voi ce spuneti? Se poate compara la calitate cu Pioneer?
Comment
-
cum se numeste mufa de conectare din spate...ca nu-I ISO
vreau sa achizitionez un astfel de radiocd si inainte de-asta vreau sa stiu inainte sa-l cumpar cat costa adaptorul...acuma vine alta intrebare: oare exista adaptor?Daca vrea Dumnezeu sa castigi la loto, iti da "noroc" si fara sa joci..
Comment
-
poze mufa RadioCD Daewoo AGC-1220RF
am facut poze mufelor din spatele radiocd-ului...
poate asa se gaseste vreun raspuns...Daca vrea Dumnezeu sa castigi la loto, iti da "noroc" si fara sa joci..
Comment
-
Eu mi-am luat alt player si am fost la carsystems si mi-au montat ei pentru ca am masina in garantie si trebuie service autorizat. Am achizitionat o mufa care costa 10 lei. Nu stiu exact cum arata ca ei au avut-o pe stoc si au montat-o direct. Sunt tare curios cum functioneaza playerul tau.
Comment
-
Originally posted by Dule View PostAs fi curios ce presetari de EQ au. Din pacate eu sunt cam pretentios la muzica, desi sunt destul de multumit de boxele originale. As vrea pe viitor sa imi achizitionez niste boxe mai calumea, dar nu stiu ce sa fac...sa merg pe un player Pioneer, de exemplu 3500ub. Ar merita banii 480 de lei? sau mai bine achizitionez un player deasta Daewoo? Voi ce spuneti? Se poate compara la calitate cu Pioneer?
Desi pare rudimentar este foarte bine construit si are calitate in redare.
Nu mai platiti numele firmei Pionner, Alpine etc. care daca le desfaceti o sa vedeti ca lasa impreia ca sunt facute pe vapor.Attached Filesreal power..... diesel power by
Comment
-
Salut ! In unele poze (http://www.autolatest.ro/upl/imgupl/...usb--46453.jpg ) pe displayul acestui player apare ŞI ceasul !
Desi am tot cautat prin meniu, nu am gasit nicio optiune de activare ....Aveti cumva idee cum se poate seta sa apara ceasul ? Sau o fi o alta "versiune" de player ?!? Multumesc !Module Electronice (Volt/termo,Interfete Sony/Pioneer/Alpine/Blaupunkt/Kenwood/JVC)
Comment
-
Comment
Comment