Va salut stimati colegi,
M-am hotarat sa inlocuiesc radio cd -ul din dotare(cu bluethooth) cu un media player Pionner MVH-1400UB.
O sa renunt la Bluetooth dar o sa comand o interfata pentru pastrarea comenzilor de la volan.
Toate bune si frumoase, am luat media player-ul si cand am demontat radio cd-ul original am vazut k mufele originale ale masinii nu au nici o legatura cu standardul iso pentru mufe radio cd. Adica am 1 mufa pentu comenzi volan, 1 mufa probabil microfon si mufa principala cu difuzoarele si alimentarea radio cd-uli.
Am luat la picior toate magazinele de profil, + vestitul targ Vitan = raspunsul :
este prea noua masina
si nu au aparut mufe de legatura inter masina si alt radio cd.
Trebuie sa tai firele din instalatia masinii pentru a lega noul player. ...
Nu prea cred , cred k am avut eu ghinion in cautari !
Stie cineva de unde as putea sa achizitionez aceasta mufa?
Multumesc
ceva asemantor mi-ar trebui sa finalizez instalarea
M-am hotarat sa inlocuiesc radio cd -ul din dotare(cu bluethooth) cu un media player Pionner MVH-1400UB.
O sa renunt la Bluetooth dar o sa comand o interfata pentru pastrarea comenzilor de la volan.
Toate bune si frumoase, am luat media player-ul si cand am demontat radio cd-ul original am vazut k mufele originale ale masinii nu au nici o legatura cu standardul iso pentru mufe radio cd. Adica am 1 mufa pentu comenzi volan, 1 mufa probabil microfon si mufa principala cu difuzoarele si alimentarea radio cd-uli.
Am luat la picior toate magazinele de profil, + vestitul targ Vitan = raspunsul :
este prea noua masina
si nu au aparut mufe de legatura inter masina si alt radio cd.
Trebuie sa tai firele din instalatia masinii pentru a lega noul player. ...
Nu prea cred , cred k am avut eu ghinion in cautari !
Stie cineva de unde as putea sa achizitionez aceasta mufa?
Multumesc
ceva asemantor mi-ar trebui sa finalizez instalarea
Comment