Problema Inlocuire Radio Cd Cu Bluetooth Ph2

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Problema Inlocuire Radio Cd Cu Bluetooth Ph2

Va salut stimati colegi,
    M-am hotarat sa inlocuiesc radio cd -ul din dotare(cu bluethooth) cu un media player Pionner MVH-1400UB.
    O sa renunt la Bluetooth dar o sa comand o interfata pentru pastrarea comenzilor de la volan.
    Toate bune si frumoase, am luat media player-ul si cand am demontat radio cd-ul original am vazut k mufele originale ale masinii nu au nici o legatura cu standardul iso pentru mufe radio cd. Adica am 1 mufa pentu comenzi volan, 1 mufa probabil microfon si mufa principala cu difuzoarele si alimentarea radio cd-uli.
    Am luat la picior toate magazinele de profil, + vestitul targ Vitan = raspunsul :
    este prea noua masina
    si nu au aparut mufe de legatura inter masina si alt radio cd.
    Trebuie sa tai firele din instalatia masinii pentru a lega noul player. ...
    Nu prea cred , cred k am avut eu ghinion in cautari !
    Stie cineva de unde as putea sa achizitionez aceasta mufa?
    Multumesc

ceva asemantor mi-ar trebui sa finalizez instalarea

Last edited by iulianfedeles; 2 December 2012, 13:28. Reason: Automerged Doublepost

cu cat dai bluetooth-ul? - glumesc
    cred ca baietii de la magazine stiu ei ce zic. deci, pune pioneerul in cutie si mai asteapta.
    Last edited by skd_ozenel; 2 December 2012, 13:38.

Comment

cred ca defapt asa ceva iti trebuie http://www.ebay.de/itm/PIONEER-ISO-A...6#ht_672wt_906 sau asa http://www.cablu-conectica.ro/index....roducts_id=635

merge si cu manunchiul de fire pe care il ai doar iti mai trebuie o mufa cam asa http://www.okazii.ro/sisteme-audio-a...uto-a118126585 si lipesti pe firele casetofonului

Pt. mufe poti incerca la magazinele astea mai mici de electronice , ceri mufe de casetofoane si merge cu playerul dupa tine si o iei pe incercate , asa m-am patir si eu ... am intrebat peste tot si nimeni nu avea pana le-am luat pe toate la probat pana s-a potrivit unul

Comment

@iulianfedeles : sa fii atent la conexiunile din mufa noua, n-or sa-ti iasa toate la numar, scula aia noua cu bluetooth de pe Lgn ph2 ( montata incepind de la ver. Story, asa am si eu ) are CAN-Multimedia - adica se face diag. prin CAN, dar asta nu te intereseaza pe tine, oricum pierzi garantia la partea electrica.
        Decit am vrut sa stii.

Comment

Salut.

Va multumesc pentru sfaturi.
          Am cumparat de la Be Loud cablaj cu mufa adaptoare (nu am vrut sa tai firele) 55 lei /buc si cablaj cu mufa adaptoare pentru antena- 50 lei /buc.
          Toate bune si frumoase, am schimbat si difuzoarele de pe fata cu unele noi Focal Acces de 130 mm ca sa am supriza sa se auda mai prost decat inainte.
          Aveam cumparat un Media Player Pioneer MVH-1400UB si de asta am tot cautat mufe si adaptoare in ideea k se va inbunatati considerabil sunetul.
          Tot ce citem pe forum , precum ca este musai nevoie de insonorizare a usilor, mi se pareau povesti. Dar asa este cu noul Player si difuzoare noi practic vibrau usile mai mai rau decat difuzoarele, asa k am vandut pe loc noul player, am ramas cu doua cablaje adaptoare si am montat inapoi playerul original.
          Pe configuratia actuala , playerul original i-l bate de departe pe noul Pioneer, bineinteles cu difuzoarele schimbate.

Salutare,

Comment

Salut, mai ai comenzile la volan originale?

Comment

daca i nlociuesti radio cd pierzi comenzile de la volan dar exista o mufa adaptoare sau un montaj electronic, nu mai stiu exact cum se numeste care se monteaza intre mufa casetofonului si mufa care duce la comenzile de la volan, este un coleg care le face si vinde aici pe forum ,sunt undeva la 100 de lei dar depinde de modelul radio cd pentru k nu se potriveste la toate.
              Cel mai bine vb cu el, cauta-l la anunturi k le are la vanzare.

Comment

Multumesc Iulian ! Urmati linkul din semnatura !
                Module Electronice (Volt/termo,Interfete Sony/Pioneer/Alpine/Blaupunkt/Kenwood/JVC)

Comment

Working...
                X
                Anulare DPF
                Politica de Securitate Google