Salutare lume, as vrea sa imi achizitionez niste jante mai bune, iar pe cele pe care le am, sa le folosesc pentru rotile de iarna. Am gasit un model care imi place, dar nu stiu nimic despre vanzator. Oare se potrivesc pe Logan ph2? Va multumesc si astept parerile voastre.
Jante Logan
Collapse
X
-
Dule, ai in timisoara o gramada de magazine care vand jante noi si ieftine, taman asta din bucuresti l-ai gasit? in plus gasisem niste OZ la 150-160 de iepuroi setul.
Oricum, vad ca respectivul are magazin, asa ca sugerez sa-i ceri site-ul magazinului sau CUI-ul, sa-l poti verifica pe site-ul finantelor.
-
Tocmai pe okazii te uiti tu cand acolo sunt cei mai multi tepari.Uite acelasi model, magazin online vechi si cu reputatie, pret oarecum asemanator, transport gratuit.Se potriveste pe logan.Oricum ASW sunt made in China.
Acelasi model: ASW 804 dar alta culoare la 260 ron:
ASW 804 negru mat : 304 ron
Unde sa te documentezi putin despre ASW:
Last edited by karlos12; 14 April 2013, 08:27.
Comment
-
La Logan ph2 iti trebuie jante cu 60,1 mm diametru gaura centrala.Nu vei gasi niciodata( sanse infime) jante cu gaura centrala fix 60,1 mm,poate doar la reprezentanta.De aceea orice firma iti da si inele de centrare pentru Logan. ASW 804 are 73,1 mm deci automat iti da si inele de centrare.ET-ul este de 40 deci tocmai bune pentru Logan. Uite un link cu 290 ron janta.
Last edited by karlos12; 14 April 2013, 10:09.
Comment
-
Salve tuturor. Astazi am reusit sa imi cumpar jentile au fost 300 de lei bucata. Sunt foarte multumit de ele. Dar am 2 intrebari...s-ar merita sa le vopsesc in negru si cum sa le vopsesc? Si a 2-a intrebare, daca se merita sa vopsesc etrierele din fata si tamburul din spate cu culoarea rosie..
Comment
-
Originally posted by kubala7 View PostFoarte frumoase jantele, etrierii si tamburii fa-i rosii, jantele lasa-le asa cum sunt, nu le vopsi.
Originally posted by karlos12 View PostLa Logan ph2 iti trebuie jante cu 60,1 mm diametru gaura centrala.Nu vei gasi niciodata( sanse infime) jante cu gaura centrala fix 60,1 mm,poate doar la reprezentanta.De aceea orice firma iti da si inele de centrare pentru Logan. ASW 804 are 73,1 mm deci automat iti da si inele de centrare.ET-ul este de 40 deci tocmai bune pentru Logan. Uite un link cu 290 ron janta.
http://www.anvelope-jante-ploiesti.r...40-73-1-18244/
Comment
-
Gaura centrala la jantele aftermarket este in 99% din cazuri mai mare(pentru a putea fi folosite pe mai multe tipuri de masini cu aceeasi prindere) decat gaura centrala a jantelor de origine. Fiecare brand de masini are specific o anumita dimensiune(diametru) pentru gaura centrala - in cazul Renault aceasta este 60.1(VW are spre ex. 57,1) si atunci pentru a reduce diametrul gaurii centrale ale jantelor aftermarket la diametrul OEM se folosesc inele de centrare.
Comment
Comment