Mici îmbunătățiri

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Așa cum am spus în prima postare, ideea era de mici îmbunătățiri care se pot face fără a demonta mașina și fără a afecta piesele originale. Acestea pot fi înlocuirea unuia sau mai multor becuri cu leduri, tratarea anumitor suprafețe cu unele substanțe (de exemplu, vopsirea tamburilor) sau altele, dar făcut în așa fel încât cineva să poată înțelege cum s-a făcut modificarea și să își dea seama ce implică d.p.d.v. financiar sau ca efort.

Un exemplu - înlocuirea luminii de la comenzile de climatizare. Nu cred că toată lumea știe ce fel de becuri sunt necesare (soclu T5) sau faptul că trebuie să lumineze într-o direcție sau alta. Sau ledurile din proiectoare, la fel, cred că e mai ușor pentru cineva să vadă că trebuie să cumpere becuri sau leduri cu soclu H16 și să taie anumite ghidaje din plastic.

Comment

thread cu peste 500 vizualizari in 2 saptamani

Originally posted by romeo-alex View Post
      nu -i vad utilitatea acestui thread :
      - fa-ti ''my ride'' si acolo postezi toate imbunatatirile pe care le faci tu loganului tau ;
      - iese terci pe aici daca fiecare dintre noi care avem ph2 vine cu cate o imbunatatire de toate felurile si nu are nimeni rabdare sa citeasca toate postarile ;
      - iar tot ce ai facut tu pana acum se incadreaza usor in alte 2 threadu-ri ;
      Acest thread are peste 500 vizualizari in 2 saptamani.
      Asta inseamna ca este totusi util.

Comment

poti avea si 5 milioane de vizualizari ; 17 postari care is ''aruncate'' pe aici se incadrau la alte threadu-ri deja existente cu ''micile imbunatatiri" ;
        mai intai citesti ,te informezi si dupa aia daca e necesar deschizi thread nou
        mai cititi odata ce am scris mai sus si incercati sa intelegeti ca ''branza amestecata nu e buna niciodata ''

Comment

Intrebare... Cat de bune si cat de mult recomandati farurile angel?
          zambeste ...

Comment

@ romeo-alex: sunt partial de acord cu tine, in sensul ca aceste mici imbunatatiri si-ar fi gasit locul in alte topicuri deja existente, dar pe de alta parte eu consider foarte utile informatiile pe care le-a adus aici vlad. cred ca cea mai buna solutie ar fi ca topicul sa fie mutat in sectiunea "how to..." si redenumit "mici imbunatatiri exclusiv pentru PH2". e doar o sugestie...

@ioneldoru: daca prin "faruri angel" te referi la lupe bi-xenon, atunci da, iti recomand sa faci modificarea. se vede incomparabil mai bine decat cu farurile stock. mi se pare ca am la my ride niste poze facute cu tel ca sa iti faci cat de cat o idee despre cum bat. singura problema e ca sunt "cam ilegale", dar suntem o gramada de useri care avem deja lupe bi-xenon. alegeea iti apartine...
            Stock is boring...
            My ride: http://www.loganclub.ro/forum/b_20_riw-t35953.html

Comment

Working...
            X
            Anulare DPF
            Politica de Securitate Google