Așa cum am spus în prima postare, ideea era de mici îmbunătățiri care se pot face fără a demonta mașina și fără a afecta piesele originale. Acestea pot fi înlocuirea unuia sau mai multor becuri cu leduri, tratarea anumitor suprafețe cu unele substanțe (de exemplu, vopsirea tamburilor) sau altele, dar făcut în așa fel încât cineva să poată înțelege cum s-a făcut modificarea și să își dea seama ce implică d.p.d.v. financiar sau ca efort.
Un exemplu - înlocuirea luminii de la comenzile de climatizare. Nu cred că toată lumea știe ce fel de becuri sunt necesare (soclu T5) sau faptul că trebuie să lumineze într-o direcție sau alta. Sau ledurile din proiectoare, la fel, cred că e mai ușor pentru cineva să vadă că trebuie să cumpere becuri sau leduri cu soclu H16 și să taie anumite ghidaje din plastic.
Un exemplu - înlocuirea luminii de la comenzile de climatizare. Nu cred că toată lumea știe ce fel de becuri sunt necesare (soclu T5) sau faptul că trebuie să lumineze într-o direcție sau alta. Sau ledurile din proiectoare, la fel, cred că e mai ușor pentru cineva să vadă că trebuie să cumpere becuri sau leduri cu soclu H16 și să taie anumite ghidaje din plastic.
Comment