Sandero & Ph2 Incluse In Programul Rabla

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Sandero & Ph2 Incluse In Programul Rabla

De la cele 3199 de locuri alocate constructorului român iniţial, s-a ajuns la o dublare a acestora, datorită faptului că mulţi alţi dealeri au rezervat multe poziţii, doar pentru a observa că nu le pot acoperi cu maşini cumpărate. Astfel, numărul Daciilor ce vor fi livrate prin programul rabla va fi de 6799 de unităţi.

Oficialii Dacia au explicat situaţia:"Avem o suplimentare de maşini în cadrul Remat. La prima repartizare din acest an, foarte mulţi dealeri au cerut mult, chiar dacă nu puteau să atingă acea cifră. Conform regulamentului, în momentul în care un participant la program îşi dă seama că nu are cum să acopere în totalitate cota care i-a fost atribuită, poate să anunţe acest lucru şi poate să renunţe la partea pe care nu poate să o acopere, urmînd ca ea să fie alocată celor care au solicitat suplimentare"

Pentru moment se doreşte renunţarea la stocul actual de modele Logan, dar pe măsură ce acesta va fi lichidat, se vor putea achiziţiona şi Logan facelift şi Sandero.
    sursa : ProMotor

Si cum stocurile depasesc 3000 de unitati, in toata tara, vor fi vandute tot Logan Ph1. Deci nimic mai mult decat strategie de marketing.
    Cel mai nou proiect auto din România!
    Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Andrei, dar un Logan pick -up pot sa-mi iau prin programul rabla?
      Doua lucruri sunt infinite universul si prostia...

Comment

Din cate stiu, da.

Comment

Realocarea asta de locuri de cand intra in vigoare? Imediat sau din etapa a doua a programului, adica in octombrie? Multumesc anticipat pentru raspuns.

Comment

Originally posted by sheehan View Post
            Andrei, dar un Logan pick -up pot sa-mi iau prin programul rabla?
            asta ce model mai este ?

Comment

Sper ca intrebarea ta sa nu fie la misto. Daca e pe bune raspunsul este:

http://www.loganclub.ro/forum/logan_...62.html?t=6262 in varianta netunata.

Sau aici: http://www.dacia.ro/#/modele-si-preturi/logan-pick-up/
              Last edited by sheehan; 1 August 2008, 23:39.
              Doua lucruri sunt infinite universul si prostia...

Comment

@dbcooper: Alocarea locurilor in plus are loc in etapa in curs.

Comment

Stie cineva de cat timp trebuie fii proprietar al unei rable sa te poti inscrie in programul @RABLA#
                  Astra J 1.4T 140cp Enjoy Power Red

Comment

Nu cred ca te intreaba nimeni de cat timp ai rabla...
                    sigpic

Comment

Originally posted by soto_adler81 View Post
                      Stie cineva de cat timp trebuie fii proprietar al unei rable sa te poti inscrie in programul @RABLA#
                      cel putin 2 ani...Am incercat eu cu o rabla care era pe numele unui prieten sa intru la rabla...Sa o trec pe nume si sa merg cu ea...Si am aflat ca trebuie sa fi proprietar pe ea de cel putin 2 ani. Bine ca nu am trecut-o pe nume ..La fel si un vecin...A vrut sa ia oltcitul altui vecin sa se bage cu el in rabla, si acelasi obstacol
                      Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

Mc asta voiam sa fac si eu
                        Astra J 1.4T 140cp Enjoy Power Red

Comment

Eu aici nu prea vad sa scrie de acei 2 ani ...In fine asa o fi...
                          sigpic

Comment

Originally posted by soto_adler81 View Post
                            Legea este clara: sa fii proprietar/mostenitor iar masina sa aiba 12 sau peste 12 ani vechime. Bafta !

Comment

In 2007 cand am luat eu masina ( un Laureate cu GPL ) au spus ca acest model nu intra la programul rabla deoarece este produs nou . Acum de cand cu criza asta sunt in stare sa te pupe si-n c... Numai ca sa-si vanda masinile !!! Au bagat in programul rabla toata gama lor de automobile , asta e dreptate ????

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google