Sandero & Ph2 Incluse In Programul Rabla

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Asa am patit si eu la dealerul din oras, nu mau acceptat cu rabla la ph2 gaz, insa ma primeau la motorina, atunci nu stiam ca ph2 motorina nu iesise pe piata. Asa ca rabla am "dezmembrat-o" in acte si i-am luat numerele si astept sa mai creasca acum pretul la fier sa iau si eu ceva acolo ptr masinuca asta noua...
    AG-73-BAR garib1973@yahoo.com

Comment

Daca stie cineva sa imi raspunda la intrebare.

tata a cumparat in 99' o caroserie de dacie berlina 1310 echipata de la pitesti.
      s-a montat pe masina decat motorul de la vechea dacie din 83' si resul de piese care sunt pe sub masina.
      masina face 10 ani in 2009 acuma..Oare pot sa o duc la remat ?..In cartea masinii scrie ca s-a schimbat caroseriile in 99''..Dar motorul si restul sunt cele vechi (vorba vine)
      Last edited by Alex21; 10 December 2008, 16:48.

Comment

Din cate stiu eu , daca ai facut recarosare , masina se ia ca fiind anul de fabricatie al caroseriei .

Comment

Azi citeam prin ziare ca vor primi si masini mai "tinere" de 12 ani...Trebuie cautat si vazut ce si cum
          sigpic

Comment

Originally posted by valeriuciprian View Post
            Azi citeam prin ziare ca vor primi si masini mai "tinere" de 12 ani...Trebuie cautat si vazut ce si cum
            a fii super.., dar stau si ma gandesc..Aia cat imi dau, 1000 euro ?

pai cu 1000 euro o dau si eu fara probleme...Masina arata bine.

si daca o dau la remat inseamna leasing?

Comment

Din cate am inteles(spun asta pentru ca nu e nimic sigur deocamdata) se va mari prima de casare de la 300 la 400 lei...
              Daca nu ai restul banilorfaci rate/leasing...Daca ii ai platesti restul si cam gata
              sigpic

Comment

Cred ca ar trebui sa te duci la un dealer si sa intrebi ei ar trebui sa stie mai bine de cand trebuie sa fii proprietar si eu stiam tot de 2 ani minim dar poate sa schimbat succes

Comment

am sa merg la dealer sau la sediu remat sa intreb.
                  mc.
                  Astra J 1.4T 140cp Enjoy Power Red

Comment

da din 01-01-2009 se primesc masinile mai vechi de 10 ani si prima este de 3800 ron si vor sa scoata 60000 de masini vechi din uz succes

Comment

deci daca in iunie face 10 ani...mere sa o duc la remat ?

Comment

Si din cite am inteles programul o sa intre chiar din ianuarie 2009.
                        Multa lume, putini oameni...

Comment

Am fost luni la dealer la General Autocom Buzau pentru ca vreau sa imi achizitionez un Logan Phase2 prin proglamul rabla si mi-au spus ca nu mai sunt locuri la rabla si asteapta pana se suplimenteaza locurile.Stie cineva cand se suplimenteaza locurile pentru programul rabla?

Comment

Pai in principiu, locurile ar fi trebuit suplimentate de prin 1-2 mai, asta in cazul in care alti producatori (Fiat, Hyundai, Ford...etc) nu isi fac norma de minim 80% si cedeaza locurile catre AFM iar astia dau locurile producatorului Dacia.
                            Acuma eu cred ca unii producatori au renuntat din cotele anuntate, insa pe listele de asteptare Dacia au fost mai multi clienti decat cotele realocate, si astfel, tu probabil va trebui sa astepti etapa a 2-a, care va incepe din 1 iunie.

Comment

nu mai trebuie sa astept m-au sunat astazi ca s-a facut loc,sau ca s-au realocat locuri si maine ma duc la General Autocom sa fac actele.
                              Apropo stie cineva cam in cat timp o sa am masina?

Comment

Locurile sunt de la Audi .
                                Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google