!in fond ar fi o treaba buna pentru ca daca masina vine din fabrica cu 105 cai va fi mult mai usor sa ii maresti puterea cu o resoftare care ii va da 20-25 cp plus alte imbunatatiri
Cum Ar Fi Ca Loganul Sa Primeasca Diesel-ul De 1.5 105cp
Collapse
X
-
105 cai ar fi un pas inainte si cine stie poate renault v-a pune pe viitoarele modele dacia si noile motoare, gen 1.6 dci 130 cp si un benzinar turbo.
pe langa modele low cost cred ca dacia merita sa aibe si un model care sa arate ca dacia evolueaza si nu va ramane doar un model low cost al firmei renault.
au trecut 10 ani de cand am fost preluati de renault si ar cam fi timpul zic eu.Astra J 1.4T 140cp Enjoy Power Red
Comment
-
Originally posted by CLAUDIU_PYS View PostN-o sa-l puna
Comment
-
O sa fie si pe noul SUV, normal.
Comment
-
Ar fi un vis prea frumos sa puna 1.6 16v 133cp pe Logan odata cu lansarea oficiala a Duster-ului...
Comment
-
da si eu vreau.si eu visez frumos.dar tigaia actuala nu suporta asa ceva.dusterul e suv si are nevoie de putere ca sa duca cusca (probabil un sifonier mai mare ca mcv).berlina trebe modificata destul de mult la trenul de "aterizare" ca sa duca motorul ala de 133cp.motoarele performante costa si la fel si elementele de siguranta.sa vad daca dati 12-13 sau poate mai mult pe logan.eu nu as baga mai mult de 10 mii euro intr-o masina .la noi chiar nu merita.acum fiecare face ce vrea cu malaiul lui.Welcome to the Club, We Have Jackets !
Comment
-
io nu inteleg dc draq au pus pe papuc shi pe solentza motorul de 1.9 shi pe logan nu chiar daca ii mai slab decat 1.5 ii totushi shi ala bun de cv shi daca ar mai fi shi 4x4 ar fi super am vazut un papuc 1.9 4x4 cum urca pe nishte dealuri shi chiar se descurca super bn
Nu mai folosi limbaj mirc: k, sh, tz si altele.
Iar din loc in loc, niste semne de punctuatie, ca ni se dezlipeste retina.Last edited by Cezar; 28 February 2010, 18:43.
Comment
-
la ce drac ebun un motor cu consum mare, poluant, fara vlaga, in locul unuia mic, economic, mai puternic si mai "curat"? doar sa se mandreasca unii cu emblema de 1.9 pe portbagaj? stii vorba aia "degeaba e mare, daca nu-i si tare" ?Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
fratilor,motorul ala 1,9 dupa solnita si papuc face parte dintr-o generatie veche si foarte veche de la renault,e depasit din toate punctele de vedere si nu se compara cu cele 1.5dci din gama logan!..si ce vreti voi,motoarele astea noi,eu nu cred ca vor pune pe logan din 2 motive care sunt chiar simple...creste pretul masinii si eu nu as da 12-15 euro pe un logan si 2 nu cred ca renault sunt asa fraieri sa isi faca concurenta cu marca Dacia,care este LOW-COST-ul lor!nu inteleg ce nu este clar aici?!
Comment
-
sa fiu off....interiorul e de logan,usi de sandero...15-16 euro max,astia sunt nebuni?!
pentru un "jeep" este un low cost!oricum preturile sunt mult prea mari la masini,in perioada asta de criza vedem preturile oarecum reale atat la sh cat si la cele noi!
Comment
Comment