Cum Ar Fi Ca Loganul Sa Primeasca Diesel-ul De 1.5 105cp

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Secretul e cutia de viteze de pe duster ;) Sa puna cutia aia si pe logan,mai ales mcv.

@Seba,alte masini au niste motorizari de fac suta in 20 de secunde,si cica loganu e nu stiu cum....cu motorizari slabe....
    Last edited by fanrenault; 31 January 2011, 12:25. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Da mai dar cel putin are confort si multe altele, bine si pretul e pe masura...
      Multa lume, putini oameni...

Comment

sincer , decat sa va ganditi " cum ar fi daca dacia ar pune motorul x pe logan" mai bine v-ati stoarce creierii gandind cum puteti obtine aceeasi putere din motorul actual . ca daca stam sa ne gandim , intre 85 si 105 nu e mare diferenta si la diesel se poate mari usor puterea . si daca ar aparea dieselul cu 105 cai cati dintre voi ar vinde loganul actual pentru a-l cumpara pe ala de 105? numatul tinde spre 0 probabil .

Comment

Nu e mare diferenta, doar vreo 20 la suta. Cred ca or sa rezolve problema odata cu Loganul 2 de la anul.
          Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.

Comment

merge foarte bine, bine resoftat si ajunge la 110 cai, scade chiar si consumul si se simte foarte bine in acceleratii respectele mele tuturor

Comment

Working...
            X
            Anulare DPF
            Politica de Securitate Google