Cum Ar Fi Ca Loganul Sa Primeasca Diesel-ul De 1.5 105cp

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cum Ar Fi Ca Loganul Sa Primeasca Diesel-ul De 1.5 105cp

Cum ar fi ca o data cu noua motorizare pe benzina 1.6 16v, Loganul sa primeasca si un motor diesel nou in speta ce de 1.5 dci 105 cp, de pe megane 2?
    Pareri.
    Astra J 1.4T 140cp Enjoy Power Red

Sa iasa din garantie ca al meu il va primi sigur...
    sigpic
    Ambition 1.5 dc

Comment

La 1.6 16v 133cp ma refeream.

Comment

Eu nu inteleg altceva...De ce pe solenza au pus motor de 1.9 diesel si pe logan doar 1.5?
        Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

Motorul de 1.9 de pe solenza are 60cp si din cate stiu eu nu e motor turbo. 1.5 dci e mai performant decat motorul de solenza.
          Loganul Meu !

Comment

Da...Dar ar putea face un motor 1.9 dci...Sau macar 1.7 cum e pe opel astra...
            Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

Motorasul asta care va aparea 1.6 16v de 133 Cp parerea mea e ca o sa fie prea sugrumat dar vom vedea ce si cum la vremea respectiva. Sa auzim numai de bine
              Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

Motorul de dCi105 nu se va pune pe Logan.
                Cel mai nou proiect auto din România!
                Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Spuneam ca ar fi ceva bun pt Logan acest motor 1.5 dci 105cp, dovedindu-se un motor bun pe modelul Megane2.

Comment

Motorul pus pe solenza era un saf de motor.La rece facea un zgomot mai tare decat un tractor.
                    Nu se infigea (un fel de 14.Mpi) si fibra toata caroseria de la el(cand opream motorul facea atat urat, incat am crezut ca se misca lonjeroanele)
                    In rest avea un cuplu bunicel si un consum bun.

Comment

@soto_adler81: Ar fi bun motorul, dar nu se va pune pentru ca vor scadea vanzarile la dCi-urile existente si pretul se va mari.
                      Cel mai nou proiect auto din România!
                      Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Buna seara !
                        De la Dacia ne putem astepta cam la orice , d-nul Fourmount ( nu stiu daca este scris corect ) , afirma in momentul lansarii motorizarii 1.5 dci de 85 CP ca acesta va fi ultimul motor din gama logan , dar se pare ca se contrazice, pentru ca in toamna sau in primavara anului viitor va fi lansat cel de 133 CP - benzina. Deci , nu se stie niciodata ..... Eu vreau sa apara motrizarea de 105 CP - dci, sa nu fiu inteles gresit , dar scoteam in evidenta " seriozitatea mesterilor " de la Dacia.
                        Sanatate !!!

Comment

Degeaba ai puterea mare daca nu ai control.....Mai bine sa puna ESP,ABS si chestii de genu

Comment

Originally posted by z1nedine View Post
                            Motorul de 1.9 de pe solenza are 60cp si din cate stiu eu nu e motor turbo. 1.5 dci e mai performant decat motorul de solenza.
                            solenza 1,9d are 64 de cai din cauza că nu este turbo cum e la logan si nu e nici common-rail. Deci e o diferenţă
                            sigpic
                            Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA

Comment

Originally posted by RADU_LYN View Post
                              Degeaba ai puterea mare daca nu ai control.....Mai bine sa puna ESP,ABS si chestii de genu
                              Care ar fi puterea aia asa mare?
                              E un motor comparabil cu cel 1.6 16v, nu zic ca nu ar fi bine sa apara pe Logan ESP, discuri spate si alte optionale dar pt motorul 1.5 dci 105 cp nu cred ca ar cere neaparat aceste modificari.
                              Ce as vrea sa vad pe logan ar fi o plansa de bord mai moderna ceva gen megane 2 care care s-ar potrivi bine pe logan ar schimba mult interiorul.

Asa ar trece si butoanele pt geamuri acolo unde le e locul, pe usi
                              9a84_27.JPG

c029_27.JPG

Ma refer la plansa centrala numai
                              Last edited by andrei; 13 August 2008, 17:48.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google