Cum Se Desface Consola Centrala

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cum Se Desface Consola Centrala

Salut.Spuneti-mi si mie cum se desface consola centrala.

Costin, timpul in care tu ai cautat forumul nostru, ti-ai facut cont, te-ai logat, cautai pe google informatia si desfaceai si consola in timpul asta. Greu tare...

www.tutorialelogan.ro !!! Gasesti aici si cum sa schimbi braduletul parfumat de la oglinda.
    My Ride ! B - 29 - TmT

Comment

Dar eu vreau pt ph2 nu ph1!

Comment

Cred ca sunt ...AICI... la tutoriale, de mi s-a urat mie cate am vazut.
        Sigur o sa dai si de ala cu,consola.

Comment

Multumesc.

Comment

ai grija ca la ph2 se rup piciorusele de sus daca nu esti atent, si sa folosesti o carpa pe unde bagi surubelnita

Comment

@costyn iti zic eu cum se desface...numai zimi care consola vrei sa o desfaci...ce-a unde sunt butoanele de la geamuri sau consola de la frina de mana.

Comment

Originally posted by juann View Post
                ..numai zimi care consola vrei sa o desfaci...ce-a unde sunt butoanele de la geamuri sau consola de la frina de mana.
                Originally posted by COSTYN View Post
                Salut.Spuneti-mi si mie cum se desface consola centrala.
                Ghici care consola?

Comment

Salutare, daca desfaci pentru prima oara consola la ph2, probabil o sa iasa un pic mai greu, la mine cel putin asa a fost. Incepi cu partea de jos , si nu cu partea de sus cum am vazut scris pe undeva. Ca sa te descurci mai usor mai intai scoate si casetofonul, daca ai original iasa usor, cu o surubelnita subtire dupa ce ii dai fata jos, bagi usor surubelnita pe lateral si il scoti dintr`o parte apoi faci la fel si in cealalta parte , il tragi in fata cu grija ii scoti mufele (la mufa mare apesi cele 4 clipsuri) si gata. Apoi bagi a 4-a sa ai mai mult loc si cu o surubelnita subtire sau cu doua le bagi usor sub consola acolo unde e scrumiera, pe care o scoti, ca sa ai loc, departezi un pic cu surubelnitele ca sa poti prinde cu varfurile degetelor si tragi de ea ca o sa iasa,jos are doua clipsuri si dupa usor tragi si de margini uniform in sus ca sa iasa din toate clipsurile si ai grija la acele 2 urechi de sus, sa nu le rupi. uite cateva poze. In caz ca vrei sa demontezi cochilia de la ceasuri am pus poze cu ce mai trebuie sa dai jos, si anume ornamentul din dreapta butucului de la cheie si cel de la aerator, le scoti la fel usor cu o surubelnita dupa care prinzi si tragi cu degetele de ele ca iasa din clipsuri. Cochilia si ceasurile se demonteaza la fel ca il tutorialele lui Streulea.
                  Attached Files
                  Last edited by 77sky; 7 January 2014, 00:12.

Comment

Este foarte corect ce a descris Toorop cu precizarea ca eu am desfacut consola fara a scoate casetofonul... Consola iese usor mai intii tragi din partea de jos fix de mijloc apoi cu rabdare o declipsezi usor....Sa nu tragi prea tare de ea ca exista riscul sa rupi clemele.
                    Attached Files

Comment

Asa e, merge si fara sa scoti casetofonul, am spus sa faca asta pentru ca daca o scoate pentru prima oara o sa se descurce mai usor , in locul casetofonului e loc sa bagi mana sa tragi si sa o ajuti sa iasa mai usor in caz ca opune rezistenta mai tare si asa mai inveti inca un lucru
                      Juan ai modificat lumina de la casetofon pe rosu ? sau mi se pare de la aparat , eu am incercat sa modific dar am reusit sa schimb doar lumina de la butoane la ecran... nu prea , uite cum a iesit.2013-03-17 19.33.29.jpg
                      Last edited by Toorop; 6 January 2014, 00:18.

Comment

Nu am modificat nimic la casetofon....avea o nuanta mai rosiatica decind am luat masina (2008 a fost printre primele logane facelift produse)dar sincer pina acum nici nu am dat importanta...vad ca la tine in poza e diferit displayul.

Comment

da .. la mine e cel mai portocaliu posibil...in fine oricum eu visez sa il schimb cand o sa am banuti ) a mea e din mai 2009

Comment

Originally posted by juann View Post
                            @costyn iti zic eu cum se desface...numai zimi care consola vrei sa o desfaci...ce-a unde sunt butoanele de la geamuri sau consola de la frina de mana.
                            Consola unde sunt butoanele de la geamuri

Toorop, multumesc de raspuns

Stiti cumva si ce bec trebuie la butonul de la geamuri?
                            Last edited by COSTYN; 6 January 2014, 18:25. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Simplu. Tragi usor cu degetele din partea drapta mergand usor spre stanga. Eu saptamana trecuta am scos-o pt a inlocui becul de la butoanele de aragaz. Sa nu te sperii ca se rupe. Nu se rupe. Trage cu nadejde, insa incet cate putin.
                              Attached Files

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google