Problema Sistem Audio

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Problema Sistem Audio

Am si eu o problema cu sistemul audio, mai precis cu boxele. Azi, in timp ce muzica imi facea drumul de la munca spre casa mai lin, s-au oprit boxele din drepta si din spate, imi mai functioneaza doar cea din stanga si subwooferul stangaci atasat sistemului pentru a intregi un sunet de o fidelitate rezonabila. Cine ma poate ajuta?

PS: Inca nu am desfacut nimic, maine urmeaza. Am patit cu boxa din stanga acum 6 luni ceva asemanator, am desfacut-o si am constatat ca din firul cu care se conecta boxa mai ramasese doar plasticul , nici macar urma de lita (sarmulita aceea). Mi-o fi aiurea instalat subul?Fratele meu l-a avut pe Logan timp de 5 ani si nu a avut probleme, mi l-a pus mie si au inceput tacerile...

Sau oprit pur si simplu?ce player ai pe masina si ce boxe?
    Mobila la Comanda(Pal melaminat de 18mm)
    Cine este interesat ma poate contacta pe privat
    sigpic

Comment

Verifica intai mufa din spatele playerului. Se poate sa nu faca contact din cauza vibratiilor. Mie zilele trecute nu imi mai mergeau bine comenzile pe volan si era mufa iesita putin.

Comment

Playerul e ala stock , nu l-am schimbat pt ca altele (cica) nu sunt compatibile cu comenzile de pe volan. Boxele le-am schimbat cu ceva putin mai bun, dar nu cred ca aia ar fi o problema. Partea ciudata e ca s-au oprit brusc si doar dreapta si spatele.

Mufa e fixata dumnezeieste, cum s-ar spune. Cand mi-a montat fratele meu subul, a facut o munca de calitate, mie mi se par firele alea prea sensibile.Dar e prea mare coincidenta sa moara pe 2 iesiri de-odata..

Comment

Sper sa nu se fii ars vreo iesire. Pentru alte playere este adaptor pt comenzi. Si eu am si merge perfect.

Comment

Maine probez boxa din dreapta pe iesirea din stanga, sa vad daca aia e problema sau altceva. Ulterior, in functie de rezultat, ori pun boxele stock ori trebuie schimbat totul....alti bani, alta distractie..

Comment

Daca vrei, stiu electrician bun in cluj.

Comment

Originally posted by L3on_rgby View Post
                Daca vrei, stiu electrician bun in cluj.
                Daca nu ii dau de cap maine, ori il contactez pe Alex, ori ii dau foc )

Comment

Cu 360 lei am luat in decembrie de la domo din polus mp3 pioneer cu stick, compatibil cu comenzi pe volan. Inca 120 adaptorul. Sper sa rezolvi cat mai ieftin.

Comment

Originally posted by L3on_rgby View Post
                    Cu 360 lei am luat in decembrie de la domo din polus mp3 pioneer cu stick, compatibil cu comenzi pe volan. Inca 120 adaptorul. Sper sa rezolvi cat mai ieftin.
                    Eu in momentul de fata nu imi permit o investitie de genul in masina asta. Da' sper sa gasesc o solutie temporara pentru a remedia problemele astea.

Comment

Salut, eu am patit sa mi se rupa un fir de la boxa si nu mai mergea, verifica si tu si apoi sa ne spui ce ai depistat si cum ai rezolvat. Bafta!

Comment

Am desfacut cu rabdare boxele din fata, boxele sunt bune, am probat pe calea din stanga(cea care inca functioneaza). Din cate imi amintesc, subwooferul mi-a fost legat cu caile din spate, ce am observat e ca daca am oprit subul, am dat volum la vreo 40, se aude "muzica" in boxele din spate, dar cu un iz electric si slab.
                        Concluzie : Ori am vreun scurt, ori s-a dus finalul la HU?

Comment

Care ai zis ca a fost inteligentul de tia pus subul?
                          Mobila la Comanda(Pal melaminat de 18mm)
                          Cine este interesat ma poate contacta pe privat
                          sigpic

Comment

Inteligentul a fost fratele meu ) Da' l-a pus dupa o "proba" de aproximativ 4 ani, timp in care Loganul lui nu a facut mofturile pe care le face al meu.
                            Cea mai plauzibila cauza e arderea finalului, ceea ce inseamna o mica cheltuiala in viitorul apropiat pt achizitionarea unui player care sa fie dotat si cu o iesire RCA adecvata.

Comment

Se poate inchide!
                              S-au ars finalele => achizitionare nou player.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google