Problema Sistem Audio

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Altadata spune-i sa se intereseze inainte decat sa faca o prostie !
    MY CLA

Comment

Ideea e ca aceeasi legatura a fost facuta pe Loganul lui, a mers fara probleme mai bine de 3,4 ani.
      Azi am desfacut iar playerul, iar la legaturile din spate am observat ca unele fire sunt slabite rau. Cred ca imi fac sperante desarte, vreo 5-6 oameni experimentati au zis ca s-au ars finalii. Maine, cu rabdare, o sa desfac tot, o sa probez tot de la 0 si sper sa vin cu un raspuns mai bun decat : "trebuie schimbat playerul", pt ca sincer momentan nu imi arde de cheltuieli.

Comment

Nu avea cum sa se auda bine daca a fost legat direct pe firele boxelor.
        MY CLA

Comment

Nu stiu ce anume intelegi tu prin "sa se auda bine". Dar eu iti spun ca mergea super clar si cu volum. Si acum, imi merge numai boxa stanga si subul, dar am un sunet in el extrem de clar. (PS: Eu subul il tin in spatele scaunului meu, deci nu am nevoie de volum exagerat pt a-si face simtita prezenta.)

Nu e ars finalul. Azi am demontat tot. La difurile spate am observat un joc (mare) la piciorusele care se prind pe difuri, nu facea contact. In ceea ce priveste diful dreapta fata, nu am depistat problema inca, dar va urma in weekend sper. Ciudat ca toate 3 au picat deodata.
          O sa incerc sa postez niste poze , pt a ma explica mai bine. Va multumesc tuturor celor care mi-au dat sfaturi.
          Last edited by 30_VLD; 26 February 2014, 15:28. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Working...
          X
          Anulare DPF
          Politica de Securitate Google